icon

Nečakaná zmena na oku'

mubinka
30. jan 2026

Ahojte čo to môže byt? Všimla som si to dnes keď som sa išla maľovať včera som ešte nič také nemala

Nečakaná zmena na oku'
biba_18
30. jan 2026

v prvom rade si do toho nešahaj.
pravdepodobne ti to nebude vadiť, môže to byť chalazion, nevyzerá to na jačmeň. pokiaľ sa ti to zvačší alebo zapáli, vtedy očné...

biba_18
30. jan 2026

a ešte, aby si sa nebála - prídeš domov, odmaľuj sa, a daj si na oko teplý obklad, aj večer a potom aj cez víkend 3–4 krát denne na 10–15 minút, pomáha to uvoľniť upchatú žľazu...

ja to mám na jednom oku dlho, neriešim to. synovi sa to zapaľovalo a museli mu to odstraňovať chirurgicky lebo mu nič na to nezaberalo... ale nie je to nič strašné ...

rozhodne si do toho ale sama nešahaj a nechci si to sama vybrať aby si si tam nezaniesla infekciu ...

mubinka
autor
30. jan 2026
@biba_18

a ešte, aby si sa nebála - prídeš domov, odmaľuj sa, a daj si na oko teplý obklad, aj večer a potom aj cez víkend 3–4 krát denne na 10–15 minút, pomáha to uvoľniť upchatú žľazu...

ja to mám na jednom oku dlho, neriešim to. synovi sa to zapaľovalo a museli mu to odstraňovať chirurgicky lebo mu nič na to nezaberalo... ale nie je to nič strašné ...

rozhodne si do toho ale sama nešahaj a nechci si to sama vybrať aby si si tam nezaniesla infekciu ...

@biba_18 ďakujem pekne

anonym_16721a
30. jan 2026

Mozem sa opytat aky mas mobil?
Uplne dokonale foto takeho detailu...vdaka
Prajem rychle uzdravenie oka

anonym_0780bd
1. feb 2026

@mubinka drobna cysticka z mazovych zliaz
Teple obklady, masaz viecka podla instrukcii, nesahaj do toho, ked mozes nemaluj sa teraz
Skus threhaloz blephaclean