icon

Láska na prvý pohľad: Príbeh nečakanej životnej zmeny

12. máj 2026

Vtedy pred 5 rokmi, som bola som už úplne znechutená zo zoznamiek a celého toho nekonečného spoznávania sa. Mesiace písania, týždne plánovania stretiek, chlapi čo sa tvárili super a nakoniec hrôza, alebo úplne niečo iné naživo. Už som fakt nemala chuť niekoho spoznávať. A paradoxne sa mi stalo toto úplne mimo zoznamku.. Jeden večer mi na fcb napísal cudzí chlap. Normálne by som takú správu ignorovala, ale niečo ma donútilo odpísať. Pár minút sme si písali a strašne dobre sa mi s ním komunikovalo. Nebol slizký, netlačil, nesnažil sa hrať frajera. Proste prirodzený, vtipný a mala som z neho veľmi dobrý pocit.. Asi po pár hodinách písania navrhol, či nejdeme na nočnú jazdu autom, len tak sa previezť a porozprávať... Keby mi toto niekto povedal predtým, tak poviem že v žiadnom prípade nesadnem k cudziemu chlapovi do auta po pár hodinách písania. Lenže ja neviem, pri ňom som necítila strach ani nič zlé. Tak som išla. Vozili sme sa do noci nocatej, rozprávali sa úplne o všetkom, potom sme skončili niekde pri lese, sedeli pod hviezdami, smiali sa a nakoniec sa tá noc pretiahla až do rána.. Bola som pri ňom zvláštne pokojná, akoby som ho poznala dávno. Skončilo to medzi nami aj "veď viete" a vôbec som potom nemala pocit, že som spravila chybu ale naopak. Od toho dňa sme boli spolu skoro nonstop.. Najprv víkendy, potom celé týždne a zrazu som si uvedomila, že vlastne bývam viac u neho než doma...Hmm... Dnes sme spolu roky, máme dieťa a to moje prijal úplne úžasne od začiatku. Normálne ho berie ako svoje.. Niekedy sa až smejem na tom, že po všetkých tých zoznamkách, opatrnosti a dlhom spoznávaní, mi zmenil život úplne cudzí chlap z facebooku, s ktorým som išla na prvé rande po pár hodinách písania aj so sexom.. Jasné, človek musí byť opatrný, ale občas sa fakt stane, že ten najlepší človek príde úplne nečakane a všetko ide prirodzene samo. Som jediná ktorej sa to stalo?

anonym_c246d9
12. máj 2026

Ja nevidím pointu príspevku 🤷🏽‍♀️

anonym_b0aecc
12. máj 2026

@anonym_autor ja som chcela dávno vyskúšať jednorázovku. Jednorazovka mi zrazu urobila aj raňajky, a je z toho viac než 10 rokov. 🤣

anonym_0f687c
12. máj 2026

Takze pointa je, zoznamka najskor fuj a zoznamka je super? Na zoznamke su normalni ludia, len netreba cakat, ze sa tam staci nahlasit a niekto vas do 2 dni obsluzi a prinesie vsetko pod nos a pod rit. Staci sa iba opriet a cakat.

domkakvet
12. máj 2026
@anonym_c246d9

Ja nevidím pointu príspevku 🤷🏽‍♀️

@anonym_c246d9 ani ja.

anonym_c04cf2
12. máj 2026

s kym si nechala dieta, ked ste sa vozili?

salamistka
12. máj 2026

Tvoj príspevok je inšpiratívny, veľmi dobre sa číta, je to jeden z príbehov, ktoré vedia pozitívne povzbudiť a dodať odvahu niekomu, kto s tým bojuje....ja som romantická duša a takéto love story by som dopriala každému ❤️

autor
12. máj 2026
@salamistka

Tvoj príspevok je inšpiratívny, veľmi dobre sa číta, je to jeden z príbehov, ktoré vedia pozitívne povzbudiť a dodať odvahu niekomu, kto s tým bojuje....ja som romantická duša a takéto love story by som dopriala každému ❤️

@salamistka Ďakujem, práve zisťujem, či to bola len úplná náhoda, alebo sa takéto veci dejú častejšie, než si človek myslí.

autor
12. máj 2026
@anonym_c04cf2

s kym si nechala dieta, ked ste sa vozili?

@anonym_c04cf2 A dieťa počas rande ? má predsa biologického otca.... a neskor môj partner ho prijal úplne prirodzene do života a vytvorili si medzi sebou pekný vzťah.

anonym_77aef3
12. máj 2026

Je to zaujímavé ale aj keby si bola opatrna a stretavali sa mesiac pokial niečo bude,tak zrejme by ste ajtak skoncili spolu,ci?

bielasovicka
12. máj 2026

@anonym_autor gratulujem 👏

anonym_4ec06d
12. máj 2026

A teraz tú o Červenej čiapočke 😉

marca12
12. máj 2026
@anonym_autor

@salamistka Ďakujem, práve zisťujem, či to bola len úplná náhoda, alebo sa takéto veci dejú častejšie, než si človek myslí.

@anonym_autor Aj ja som sa s mojim spoznala uplne nahodne a spontanne. Nie sice cez soc.siete,ale nazivo a od zaciatku sme si sadli a mali sme pocit,ze odjakziva patrime k sebe a pozname sa.

lindusss2016
13. máj 2026
@anonym_autor

@anonym_c04cf2 A dieťa počas rande ? má predsa biologického otca.... a neskor môj partner ho prijal úplne prirodzene do života a vytvorili si medzi sebou pekný vzťah.

@anonym_autor takze tvoje dieta zije s otcom? Alebo to mame chapat tak, ze aj ty si v tej dobe zila s tym muzom? Lebo aj moje deti maju biologickeho otca, ale keby som si vecer zacala s niekym pisat a v novi sa rozhodla odist von, asi by som nestihla medzicasom dohodnut prespavacku u tatina 🤷