Negatívna skúsenosť so SonoClinic
Mal niekto negativnu skusenost so sonoclinic? mne sa zda ze za tie peniaze to nestoji.bola som a nikdy viac. v cakarni 8 ludi v case korony? nevetranej? osobne udaje preberaju s otvorenymi dverami do cakarne? a sestricka co objednava je velmi neprijemna a drza. doktor zkysnuty vyraz tvare. akoze chapem ze nemoze mat kazdy den dobru naladu ale mam pocit ako keby som ho otravovala. a topka bola ze moj lekar mi viac info pivedal nez doktor? ani fitku nevedel urobit! no a vo vysledkoch nezarucuju aj tak ze je dieta zdrave.
@bobik87 bol som u nich dokopy 6x za 2 tehu a nikdy som toto nezažila 🤗 poobede bola mladá baba sestrička, zlatá, lekárka Turňová úplne všetko vysvetlila, odpovedala mi na otázky, neriešila vôbec čas, dokonca som tam bola s 20m dcérkou ktorej dali sladkosť, vôbec neriešili že im rozoberie čakáreň … áno, teraz sme naposledy čakali 50min lebo mali sklz, ale inak maximálna spokojnosť 🙂
@mamamasama kupit si u nich USB nieje povinnost, kludne mozte prist aj s vlastnym ale musi byt original zabalene
Ja som tam tiez bola 2x a nemala som absolutne problem. Ani so sestrickami ani s lekarmi. Pani Dr. Turnova je velmi mila a vsetko krasne vysvetlila. Bola som aj s manzelom a aj jemu sa to velmi pacilo. A ake preberanie osobnych udajov pri otvorenych dverach ? Ja som prisla dostala som papier, kt. trebalo vypisat a odovzdat spät. Nikto nic omne dalej nevedel. V obchodoch sa tlaci milion ludi a nikomu to nevadi a tu sa riesi 8 ludi ..
Ja som tam bola 3x toto tehu a nikdy som dlho nečakala, je pravda ze bolo veľa ľudí v ambulancii ale tak ordinuju tam dvaja lekári naraz. Prvýkrát doktor Hatliar nie veľmi príjemne pôsobiaci človek síce, ale popozeral všetko detailne aj opisal... A druhy a tretí krát som mala doktorky Turnova a Koipish to som bola mega spokojná 😊 veľmi zlaté boli aj mi odpovedali na všetky otázky... Tak keď náhodou do sonoclinic tak k týmto doktorkam odporúčam 🙂
Súhlasím s autorkou,bola som 2x, v 12t a 21t, otras, sestričky úplne hrozné, nepríjemné, doktorky boli v pohode, ale inak nič, čakala som tam vyše hodiny, a to brala všetkých čo prišli po mne, neochota tých sestričiek hrozná, po druhom utz dr povedala že všetko v poriadku a pri platení ma isla sestrička presviedčať že mám ísť na odber plodovej vody,že budem mať 35 a utz nie je 100% tny, že je to na moju zodpovednosť keď nepôjdem. Až mi zle bolo potom celý víkend. Už by som tam určite nešla
Ja som bola 2x a som objednana aj teraz v tretom trimestri a nikdy ziadny problem. V cakarni sme boli max. dva pary, sami v smske ziadaju aby ludia chodili 5 minut pred vysetrenim aby sa ludia v cakarni nezhromazdovali. Cakali sme do 10 minut.
Sestricky boli velmi mile, aj pri objednavani, aj pri smaotnpm vysetreni. Ziadne osobne udaje sme nepreberali pred ostatnymi. Lekarka Koipisch bola tiez velmi mila, cele vysetrenie komentovala, podrobne do detailov ukazovala a vysvetlovala, zodpovedala vsetky otazky.
Kym som cakala na spravu mi prislo zle, mala som zachvat, hned ma brala sestricka dnu, dala lahnut, prisla doktorka Turnova, prebrala so mnou co sa deje, podala mi lieky. USB sme si doniesli svoje original zabalene, nahrali nam plno fotiek aj videi.
To, ze lekar nevedel urobit fotku neznamena, ze nevedel, ale asi bolo babo tak otocene ze sa nedal urobit pekny zaber, to nie je chyba lekara. Ani to, ze nezarucuju, ze babo je zdrave - to ti nezaruci nikto. Oni "len" vedia povedat, ci vidia nejaky problem alebo nie, takze mas 99% istotu. Ale zaruku ti neda vobec nikto.
Ja na nich nemozem povedat jedno krice slovo, praveze skvely pristup, cele je to na urovni, vybavenie spickove. Jedine minus - neda sa platit kartou, ale hned oproti v budove je bankomat.
@diaalex nie som zvyknuta nosit so sebou nove zabalene USB... manzel nie je IT... informovana vopred som nebola...
@mamamasama To ci mas nove zabalene usb alebo nijak nesuvisi s tym ci manzel je alebo nie je IT.
Ale rozumiem, ze ak ti to vopred nepovedali, tak si nemohla vediet, ze je tu taka moznost.
Mna ale zakazdym upozornili, ze ak mam zaujem o fotky a vide aby som si doniesla nove zabalene usb. Kedy si tam naposledy bola? Nebolo to uz davnejsie, ze sa mozno uz aj vymenili sestricky od vtedy?
@bobik87 s tou sestrickou suhlasim, ona je taka vzdy, bola som tam 3x, mam kolegyne, co tam boli tiez- s kazdym sa takto arogantne bavi. a ta mala nevetrana cakaren prekazala aj mne. co sa lekara tyka, tak za mna jedine Dankovcik, urcite nikto iny
@mamamasama zaujímavé, lebo koľkokrát mi volali vždy hovorili nové zabalené USB 🤗 ani môj manžel nie je IT a v obchode vedel kúpiť USB
Autorke..vela veci su len nedorozumenia a nerelevantne pocity,.dolezite je ci ta vedia odborne vysetrit. Mna vysetroval Hatiar a neprisiel na to ze dieta je chore. Ze vsetko ok, no geneticky bolo poskodene s 0% sancou na zivot (prisli sme o neho v 20tt akutnym cisarakom). Aktualne sa riesilo v korzari je uz je obvineny ze zanedbal v Novej nemocnici rodicku, dosledkom toho jej umrelo dieta. Toto som netusila... takze darmo pekna tvaricka, profesionalita na povazenie. Pri dalsom tehu som uz mala Dankovcika ktory povedal ze on najde vsetky chyby ktore existujú a ak ich doktor iny nevidí tak on by ich nasiel...wtf..tak naco zamestnava kolegov horsich ako je on...?! Toto mna dost na celom Sonoclinic sklamalo.
@nafka0483 Ja som tiez lekarka a viem co sa podla zakona ma a co nie. A ake su nariadenia hygieny. Takze 8 ludi nesmie byt v cakarni pocas epidemie a osobne udaje sa nesmu takto riesit. Bolo mi az neprijemne ako na mna zhukla sestricka. A nevedel urobit fotku lebo ked robi 15 min 3D usg su to silne vlny a negativne vplyva na plod. To tiez zrejme nehovoria aby ziskali peniaze od vystrasenych mamiciek ale aky to ma vplyv ze sa stiahne do klbka plid nikoho netrapi. Hlavne mat fotku. waaaw mam fotku! A ano nikde mi nezarucia ze dieta bude zdrave ale zda sa mi to nezmysel.
V prvom tehotenstve som bola 2x, sestričky katastrofa ale vyšetrenia OK (daknovcik a hatliar) aj keď podľa mna za tie peniaze to nestojí (foto nemám a a insom nechcela) Teraz druhé tehotenstvo popozeral môj gynekológ sám všetko bez zbytočných poplatkov, keďže je to jeho povinnosť, ked som mu povedala ze na platené platené nejdem. (Pri prvom vyšetrenia nerobil keďže som doniesla uz výsledky)
@bobik87 Ja ti nijak neodporujem ze co sa podla zakona smie alebo nesmie. Ja hovorim ze ked som tam bola 2x ja, tak v cakarni 8 ludi nebolo. Ty si sa ohradila, ze tam caka 8 ludi a ze porusuju nariadenia?
Ohradila si sa, ked na teba sestricka zhukla? Lebo ja si nenecham skakat po hlave, ak so mnou niekto rozprava neprimeranym sposobom, tak sa ohradim a nenecham si toto so sebou robit.
Ak vies, ze sa ti babo branila silnym vlnam, tak potom preco sa cudujes, ze nevedel urobit fotku? Mne robila fotky doktorka Kopisih priebezne - podla toho co kontrolovala tak vzdy urobila aj fotku. A ani na jednej nie je babo stiahnute do klbka, ze by sa branilo.
A ak vies, ze to skodi, ze su to silne, tak preco potom take vysetrenie absolvujes? Ved to nie je povinne. Vies, ze nemas zaruku, ze babo bude zdrave, ide len o to odhalit co najviac co sa da, aby sa na to zena ale aj lekari vedeli pripravit - napr. nejaky zakrok hned po porode, pritomnost detskeho odbornika a pod.
Ak vies, ze to nedava zmysel, ze to skodi a aj tak neodhalia vsetky choroby, tak opakujem - nemusis taky ultrazvuk absolvovat.
A suhlasim s @livka_ aj ja viem o tom, ze je doktor Hatiar obvineny pre zanedbanie starostlivosti. Ci za to naozaj mohol ci nie, to posudi sud. Jeho som na vysetreni nemala, cize neviem aky ma pristup, ako vysetruje, ci komentuje, ci zodpovie na otazky. Ale ako pisem doktorka Kopisih a Turnova su velmi mile a nemala som s nimi ziadny problem.
@bobik87 Ano jedna sestricka je dost neprijemna a trosku drza, ale s vysetrenim som bola maximalne spokojna, nehovoriac o tom , ze profesor Daňkovčik , prisiel pred zacatim pracovnej doby , aby ma vysetril, lebo ho o to poprosil moj gynekolog.Usb som si kupila vlastne , takze za mna spolojnost
@martajasna ale pointa je v tom ze mna nevysetroval prof. Dankovcik ale dr. Hatiar. Myslela som si ze mi povie viac nez moj gynekolog. Viete ked sa pohybujete v zdravotnictve tak mate ine poziadavky. A viac sa rozumiem do mediciny. A topka bola ze mi nechceli poslat moje vysledky. Za 60 € nemaju ani na postu.
@nafka0483 z genetiky nie. z usg mi dali hned. na inych klinikach posielaju vasim gynekologom a mne ta drza sestricka povie ze jej nejde skener a posle mi MMS. 😂 to kde sme? toto je prestizna klinika??? mne sa to v zivote nikde nestalo. ja mam prist za svojim gynekologom s fotkou z telefonu? akoze nehnevajte sa ale ja sa tam nebudem hadat ale moj prispevok je o tom ci len ja som mala taky pocit alebo aj ine zeny. ano stavaju sa hrozne veci ako citam o dr. Hatiarovi ale ja ako pacientka mu mam doverovat a nie na mna zhukne ze jeho vysetrenie nieje iste. mozno vy to vidite ako laik ale ja ako lekar.
@bobik87 Z genetiky? Myslis vysledky z krvi, ci aku genetiku robia na Sonoclinic?
Nehovorim, ze si sa mala hadat, ja som sa opytala ci sa ohradila - to sa da aj uplne normalne slusne, ked sa k tebe niekto sprava nevhodne alebo s tebou neprimerane rozprava.
Ja veci nevidim inak ako laik, ja ich vidim tak, ako som ich zazila. Ak by som mala zlu skusenost, tak nemam problem napisat to. S inymi lekarmi som tu uz viackrat pisala uprimne - ked som nebola spokojna, napisala som preco, s tym nemam problem.

@bobik87 uplne suhlasim... bola som v 1 tehotenstve 2 krat na odporucanie mojho gynekologa... sestricky az nechutne lenive a arogantne...ceny premrstene... zmenila som gynekologa a ten novy urobil lepsie vysetrenie a usg ako tam...A este kraviny... kupit si u nich USB... nikdy viac... Myslim, ze tie sestricky boli z toho celeho uplne najhorsie...