icon

Nemocnica Bory: Máte skúsenosti s rekonizáciou krčka maternice?

domi96
Včera o 17:38

Ahojte,
rada by som sa spýtala vás žien, ktoré ste taktiež absolvovali konizáciu / rekonizáciu krčka maternice na Boroch, či všetko prebehlo bez problémov u vás. 
Ja som bola na rekonizácii na Boroch na jednodňovke, kde ma hneď v ten deň pustili domov, na druhý deň som už pracovala z domu. Presne po 2 týždnoch som začala masívne krvácať doslova v koagulách a musela som opätovne na urgent na Bory, kde som si 2 hodiny najskôr počkala, vložky menila každých 10 minút, čo som tak veľmi krvácala a v noci ma museli opäť operovať, pretože ešte aj tamponádu, ktorá bola zavedená 2x, som prekrvácala.... :( :( :(
Dodržovala som naozaj kľudový režim, žiadne kúpanie, žiaden sex, žiadne používanie tampónov, 2 týždne som nikam nechodila, bola len doma....
potom som išla na kontrolu (po mesiaci od operácie a zhruba po 2 týždňoch po urgente) a doktor na Boroch povedal, že krčok je zhojený, že síce ešte tam sú 2 stehy, ale to je v poriadku, dokonca ma potešil, že už sa môžem kľudne kúpať, môžem ísť aj na výlet do Ríma, na ktorý som sa pýtala, lebo som chcela vedieť jeho názor...
Na ďaľší deň po kontrole - hádajte čo ??? Opätovné masívne krvácanie a sanitkou som bola prevezená do Ružinovskej nemocnice, kde ma opäť museli operovať - urobili revíziu krčka maternice s podviazaním descendentných vetiev maternicových tepien.
Pýtam sa, ako mi mohol deň predtým dr. Cako povedať, že je všetko v poriadku a na druhý deň som skončila na urgente a už 3x behom mesiaca v narkóze ??? :( :( :(

anonym_ecc3d4
Včera o 17:54

@domi96 podľa mňa pán dr za to nemôže. Každá operácia má svoje riziká. Nemáš náhodou poruchu zrážanlivosti krvi?

guudy
Včera o 17:57

@domi96 co sa tyka Borov, ja sa uz nicomu nedivim :(
Iny jednodnovy zakrok, ale mame podobnu skusenost s problematickym hojenim. Tiez bolo podla dr v Boroch vsetko ok.

anonym_522ccd
Včera o 19:01
@guudy

Iny jednodnovy zakrok, ale mame podobnu skusenost s problematickym hojenim. Tiez bolo podla dr v Boroch vsetko ok.

@guudy O aký zákrok išlo?

domi96
autor
Včera o 19:05
@anonym_ecc3d4

@domi96 podľa mňa pán dr za to nemôže. Každá operácia má svoje riziká. Nemáš náhodou poruchu zrážanlivosti krvi?

@anonym_ecc3d4 Nie nemám.

domi96
autor
Včera o 19:09
@guudy

@guudy To ma veľmi mrzí 😒
Ja som počula, že veľa pacientiek sa takto z Borov vracia a napr. v Ružinovskej nemocnici ich potom dávajú dokopy (napr po sekcii, kyrete a pod).

guudy
Včera o 19:37
@anonym_522ccd

@guudy O aký zákrok išlo?

@anonym_522ccd nebudem specifikovat, kedze neslo priamo o mna.