Neobvyklé príznaky popri menštruácii
Ahojte baby potrebujem poradit. Mavam presnu menstruaciu ale posledny rok mam pocit ze je ina. Mam slabsie krvacanie ale neskutocne bolesti v driekovej casti. Aby som to lepsie vysvetlila ked mam menzes citim sa ako zaseknuta okolo drieku a strasne ma bolia oblicky ulava je iba ked sa zohnem a pukne mi tam. Partner mi musi vymasirovat tu oblast svaly prestanu bolet ale mam pocit ze oblicky mi rozdrapi.
A druha vec ked mi skonci menzes neviem sa doskrabat v predu ani v blizkosti konecniku. Idem z toho zosaliet, myslela som ze to je kvoli ochlpeniu ale po skonceni menzesu sa to drzi dva dni aj ked dodrziavam hygienu musim sa stale skriabat a je to neprijemne. Neviete mi poradit co s tym?
@bielavlcica skus si poriesit nejaku intimnu hygienu alebo co je ich vela, zajdi k lekarovi to bude tiez dost iste
Bola skm aj u lekarky ta mi dala mast nejaky cas to zaberalo a zas sa to vratilo. Skrabanie by som neriesila ale je mozne aby ma boleli pri menzese oblicky?

@bielavlcica a preco s tym nejdes k doktorovi ked mavas taketo tazkosti? Myslim, ze by si to mala riesit s gynekologom