icon

Nepríjemná sestrička kvôli synovej pozitivite

kamatopo
8. feb 2022

Môj syn je opäť pozitívny po troch mesiacoch. V robote bol na smene s pozitívnym. Hneď si spravil pri príznakoch test (pozitívny výsledok)a nahlásil sa na pcr. Dnes voláme sestričke skrz PN a tá tak na mňa vyletela ,že čo robíme keď sme znova pozitívni. Či si ruky neumyvame ,alebo nedodržujeme nariadenia? Ako by sme to prekryli keď nám nebudú dávať pn. No ostala som ako prikovana bez slova či dobre počujem. Nikam nechodíme, naozaj len robota a dom. Že má syn slabé protilátky to neovplyvní. Proste to nemožmé dostať dvakrát lebo inak rozdrazdime sestričku???? V novembri ani PN si nedával ,prekryl si to dovolenkou. No čo vy na to?

Strana
z3
anonymgirl
Odpoveď bola odstránená
annamalaga
8. feb 2022

No možno zeto doniesol práve syn, čiže to fakt neovplyvníte, žiaľ. Zmeniť lekára jedine.

nika1971
8. feb 2022

Pytala by som si lekara...neviem preco by mala zdravotna sestra o tom rozhodovat...

0silvia0
8. feb 2022

@kamatopo to ste so synom obaja volali ked na vas oboch, teda na teba aj syna takto vyletela?

janinah
8. feb 2022

Sme veľmi blízko covidu ja aj manzel a doteraz sme to nechytili.Na tých opatreniach a ich ne/dodržiavaní niečo bude.Sestricku nekomentujem.mozno by bolo zaujímavé ten rozhovor počuť...

viky173
8. feb 2022

tak to je strasne hlupa reakcia, proste ma slabsiu imunitu, tak to chytil, ved sa snad nesiel dobrovolne nakazit...

lukina20
8. feb 2022

Ako ste spokojni s lekarom? S jeho odbornostou a vysetreniami a pod.? Toto by bolo pre mna smerodajne…
Ak by som bola spokojna vobec by som neriesila, na sestricku by som pouzila rovnaky meter ako ona na mna, vypapulovala by som jej, ze co ju do toho, syn je pozitivny ma vypisat dr PN a bodka. Akoze kludne nemusela mat svoj den…
Tymto sa jej nezastavam, ale pre mna je smerodajny lekar nie jehi sestricka, ta ma nelieci…

jana005
8. feb 2022

@janinah prosím ťa,mala si len šťastie,že si to nechytila.
U nás to prvýkrát doniesol manžel a to chodil iba do práce a na nákup. V práci nebol nikto pozitívny,nevie,odkiaľ to doniesol.
A teraz to doniesla dcéra zo školy.
Zo žiadnej oslavy ani z wellnessu sme to nedoniesoli, nie všetci sa nakazia,lebo nedodržujú opatrenia.
Máme sa zavrieť v bunkri, nechodiť do práce ani do školy?

belllinka
8. feb 2022

@0silvia0 materský plurál vydržal až do dospelosti 🙂

stanulienkat
8. feb 2022

Naco riesis prkotiny na fore? Syn je dospely, neries. Ci nepusti pupocna snura?

janinah
8. feb 2022

@jana005 píšem niečo také? Štatistický je najmenej nakazený personál má infekčnom odd.pred covidom...tí ľudia totiž vedia ako sa chrániť..to je konštatovanie.nikde nepíšem.ze trčať doma.tak mi to nepodsuvaj...debata je o inom.

viestta
Odpoveď bola odstránená
masinka
8. feb 2022

predpokladam ze ked teraz na pn staci domaci test, tak to zacali ludia zneuzivat a ked si bola x-ta v poradi behom dna s takou samodiagnozou, tak uz jej pretiekli nervy a zlizla si si to aj za nich

bluka2
8. feb 2022

@janinah zaujímavé a my žijeme úplne normálny život, dezinfekčné gély nepoužívame, ruky umývame ako pred covidom (nie 500 sekúnd všade spredu zo zadu, atď.), deti masky nenosia, ja len kde by ma bez nej vyrazili, pozitívnych sme mali v triede, v lietadle v ktorom sme leteli, atď., ani raz sme to nemali. Chodia na kontaktné krúžky, tiež nič. Takže v tom budú aj iné faktory, než dodržiavanie každý mesiac iných opatrení a všade iných opatrení. Inak v Číne sa stále podávajú ruky úplne normálne a prípadov malo, ale tí majú zas iné paky. A my sme to fakt nemali, lebo protilátky nula.

zuzanka.zuzu
8. feb 2022

@janinah áno, na opatreniach určite niečo bude, to snáď nikto nespochybňuje, že ruky si treba umývať či je pandémia alebo nie... no ešte je tu aj možnosť, že s mužom to proste fakt nikdy nechytíte 🙂 ja zase na opatrenia typu rúška, rozostupy etc. seriem, mamke som počas korony pomáhala a tiež som doteraz nedostala. tak čakám na mutáciu zmutovanú pre mňa 🙈

hazelgracegus
Odpoveď bola odstránená
ajka251
8. feb 2022

@stanulienkat 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ ty si dobra bulva.nepaci sa ti..nekomentuj

stanulienkat
8. feb 2022

@ajka251 a ty nekomentuj, ked sa ti nepaci, ty bulva.

katulienkax
8. feb 2022

@janinah asi nemáte malé deti

stanulienkat
8. feb 2022

@hazelgracegus na akych uradoch ju vhces nahlasit? Na MNV?? A co by mala udat ako dovod? Ze sa nevie sestricka spravat? Kto by to riesil?

hazelgracegus
Odpoveď bola odstránená
kamatopo
autor
8. feb 2022

@nika1971 u nás sa PN nahlasujú sestricke. Lekár zas liečbu.

kamatopo
autor
8. feb 2022

@0silvia0 vyletela len na mňa, volala som ja. Chcela som poriešiť zároveň ešte niečo iné no zo šoku som sa k tomu nedostala

kamatopo
autor
8. feb 2022

@viestta tu nejde o pupočnú šnúru. Ja som riešila aj iné a hneď som nahlasovala pn. Hádam keď sa konečne dovolam môžem aj jedno aj druhé. Tu riešim prístup sestričky. Ak s tým nie si stotožnená tak nekomentuj.

kamatopo
autor
8. feb 2022

@stanulienkat tak nekomentuj keď sa ti to zdá prkotina. Tu je to hádam o všetkom a aj dospelých deťoch. Nepíšem o tom že som hotová z chorého dieťaťa,ale o sestričke.

marca12
8. feb 2022

@kamatopo mne je len divne,matka vola so sestrickou kvoli pn pracujuceho syna? To co je????

kamatopo
autor
8. feb 2022

@marca12 😂😂😂a žeby ležal v teplotách??? Tu som písala o sestricke a jej prístupe k PN.

thoughtfulweirdo
8. feb 2022

Sa nepokakajte, že volala mama. Ja rodičov aj súrodencov občas objednávam k zubárovi, lebo chodíme všetci k tomu istému a ja tam častejšie chodím a volám a keď zrovna viem, že niekto z nich chce ísť na preventívnu/dentálnu, jedným vrzom ich objednám a nemusia sa snažiť pol dňa dovolať. No je tam toho 🤦🏼‍♀️😄
Čo sa týka sestričky, bolo to maximálne neprofesionálne, ale ďalej by som to nijako neriešila.

cucoryedka
8. feb 2022

@kamatopo necitala som vsetky komenty, ale toto je vrchol 😒😡 nakaza po kratkej dobe je mozna, priklad moja sestra ucitelka na 1.stupni, v decembri 2020 1x korona, maj 2021 1. davka, jun 2021 2. davka, november 2021 2x korona, teraz minuly tyzden prekonana 3x ... dodrziavala opatrenia, chodila s respiratorom, ruky umyvala, ... proste nevyhnes sa niekedy tomu a nie je to len o hygiene, do nakazy vstupuje viac faktorov ... drzim palce 🙂

kamatopo
autor
8. feb 2022

@thoughtfulweirdo my k tomuto doktorovi chodíme celá rodina. Nechápem prečo zrovna sestrička bola ako osa. Pravidelné volám skrz lieky pre mamu a to som chcela aj dnes. No ani som sa k tomu nedostala

Strana
z3