Neskutočné bolesti v oblasti krížov a obličiek
Poprosím vás poraďte čo by to mohlo byť, moja teta ma už asi 7 dní neskutočné bolesti dole ako sú kríže a obličky. Šla s tým k lekárovi vzali jej moč a vyšlo ze ma krv v moči. Nasadili jej ATB, hned na druhý deň jej robili usg, s tým že lekár povedal že su to obličkové kamene a hned ju posielali na CT kde tie kamene nebolo vôbec vidno, a všetko bolo OK. Keď šla naspať k tomu lekárovi ktorý videl tie kamene tak sa riadil podla CT a povedal že s nou skončil že všetko je OK. Ale teta ma neskutočné bolesti, nemože jesť chudne, ma pocit na zvracanie celý čas. Na další den šla na gastro kde jej pozreli žalúdok tak že vraj z toho nemôže mať také bolesti. Teta berie lieky od bolesti aj injekcie, lekári nevedia čo to môže byt. Sme zúfali poradte na koho sa obrátiť a čo to môže byt? Ona si myslí že sú to obličkové kamene ale CT to nepotvrdilo. Čo dalej robiť? Viete nám odporučiť dobrého urologa z Košíc? Ona je z Trebišova tam sú lekári oničom... Za každú radu dakujem.
Dobry den, prosim Vas zistili napokon tete aky ma problem a vyriesila tie bolesti? Ja mam dost identicke bolesti a ta ista reakcia od lekarov. Som zufala...Dakujem.

@katka2602 Peter Scerbak ? lebo sterbaka mi nenaslo