icon

Neustále opakujúce sa kvasinky

alnitka
21. aug 2018

Prosím Vás veľmi pekne dievčatá pomôžte ja sa trápim už rok aj čosi s kvasinkami je to nepríjemne . Potrebujem radu začala som si všetko pripravovať so špaldovej muky a zjedla som aj bezlepkovu sladkosť ale to až po liečbe dlhšiej ... a teraz po čase má to zas chytilo prosím pomôžte naozaj sa premáham už dosť . Sladké som zbožňovala ale tak som ho obmedzila že už nerozumiem že prečo zas má to chytilo ? Čo mám robiť prosím vás o vsetke rady recepty atd. Ďakujem

mischelin89
•
21. aug 2018

@alnitka skus probiotika floragyn ovuli. Mne po rokoch problemov pomohli... Akoze natrvalo po dlhodobejsom uzivani. Stravu som nemenila vobec.

zuzkamargit
•
23. aug 2018

na tampon teatree olej s manukou a zaviest dnu, aj po vymiznuti priznakov preventivne, obmedzit pripadne docasne aj vylucit lepok a sacharidy zo stravy a na vyvazenie acidobazickej rovnovahy v tele doplnit mineraly napriklad Basicom. Je to taky nechutny prasok, vypijes rano a mas pokoj.

katmi
•
23. aug 2018

@alnitka vrelo odporúčam.. obmedziť sladké..čierny čaj, káva..pomáhajú veľmi aj kyslomliečne výrobky ako kyslá smotana, probiotické jogurty.. tiež je veľmi dôležité nosiť bavlnené spodné prádlo, prať ho minimálne na 60stupňov a neavivážovať! miesto aviváže použiť ocot a pár kvapiek vonného oleja založeného na vodnej báze (nie klasický čo ide do vonnej lampy)... držím palce

didileo
•
23. aug 2018

kvasinky sa nekamarátia s octom. Ako radila katmi, do každého prania pridaj cca 1 dcl octu. Ublížiť nemôže, len pomôcť, tak to vyskúšaj.

nell77
•
23. aug 2018

ak chcete mat dlhodobo pokoj urcite
enzymi dlhsie a naisto pomoze mam overene aj v mojom okoli
su rozne Wobenzym al Megazyme....al ine.....
pred jedlom polhodku a nezapit horucim napojom

miriama11
•
23. aug 2018

Ked tak poslat partnera na urologiu na vyter, a podla toho to dalej riesit, lebo takto sa zbytocne liecis.co ja som sa natrapila.a nakoniec sa to vyriesili obyc antibiotikami u partnera👍🏻👍🏻.

minticka
•
23. aug 2018

Ja som toto mala skoro každý mesiac,hlavne po sladkom ..sama mykóza😭a začala som užívať hlivu ustricovu s rakytnikom na imunitu a už som to nemala vôbec..zatiaľ doteraz a je tomu už 1,5 roka👍

laki
•
23. aug 2018

Ja som sa trápila cca tri roky...potom mi poradila jedna sestrička....lyžičku sódy bikarbóny zaliať 0,5 l vriacej vody, nechať vychladnúť a urobiť výach po sprchovaní, potom už neoplachovať. Robìm to preventívne, pri užívaní antibiotík dokonca denne. Odvtedy ako som toto začala praktizovať, mâm pokoj....predtým som vyhadzovala kopec peňazí v lekárni a na gynde som bola jak inventár, každý mesiac. Teraz chodím len na preventívky,

juliet86
•
23. aug 2018

tiez je dobre nestresovat sa. skusit protikvasinkovu dietu. acidka. kyslu kapustu. dat si surovy strucik cesnaku denne ak zvladas. dat vysetrit partnera

doda818
•
Autor odpoveď zmazal
•
katrin21
•
27. aug 2018

@alnitka bezlepkova dieta nic neriesi.. musis sibdat bezsacharidovu a sucasne uzivat rozne probiotika..ked ma zena problem v posvez na ho aj v creve,su to spojene nadoby..potrebujes aby sa ti ozdravila crevna mikroflora
Davaj si po lyzickach bodu z kyslej kapusty..

Cize ziadny cukor, muka / vsetka muka je cukor, aj ta bezlepkova/, ryza, zemiaky, mlieko tiez nie/ len kyslomliecne mozes/ ... jest mozes vajicka, maso, zeleninu, ovocie len jablka a take ci maju mebej cukru, napr.cucoriedky ,bobulove ovocie/ nie banany , hrozno, melona pod/
Jedz denne vyvary..tie su Top na creva
A yoto aspon 2-3mesiace.. urcite pomoze

alnitka
autor
•
12. sep 2018

@nell77 wobenzin a koľko tabliet denne a koľko to treba užívať ???