Neustále špinenie roky po pôrode
potrebujem radu,som 5 rokov po porode, naskor som mavala spinenie len pred menzesom asi tak 3 dni,teraz je to skoro neustale,slabe ale je to tam,doktorka mi povedala ze mam slabu sliznicu a ze ju mam nizsie,mam aj vzrasty ale nezvedcuju sa,povedala ze to spinenie mi nemoze na tro nic dat lebo by mi zastavila menzes,prosim poradte mi co by pomohlo som z toho uz zufala 😒
@susinka1007 presne.. zmenila by som lekara.. alebo ak neches priamo menit.. mozes sa dat ist vysetrit aj k inemu a stale mat toho svojho predosleho... ale potrebujes poznat nazor aj ineho odbornika... tiez som za ten hormonalny profil, ktory moze vselico odhalit, no a ta kyretaz tiez je uzitocna vec... tak sup a objednaj sa na prehliadku k enjakemu inemu.. tvoj to ani nemusi vediet ak neches
@susinka1007 ahoj, robila ti tvoja dr. pravidelne cytologiu krcka maternice? preventivne? ak nie dala by som urcite okrem ineho urobit aj toto.

@susinka1007 zmenit doktora. Potom hormonalny profil, pripadne kyretaz podla toho, co sa zisti.