Neviete, čo znamená svetlá až žltá stolica?
Ahojte mávam svetlú až žltú stolicu a bodavú bolesť na pravej strane zozadu, ktorá mi vystreľuje do lopatky. Bola som na sone tam bolo všetko v poriadku, bola som na gastre a tam mi Dr povedala, že to vyzerá na pankreas pričom mi predpísala Pangrol. Výsledky z elastazy zo stolice mám vyše 500 čiže pankreas to zrejme nebude teda neviem. Neviete čo by to mohlo byť? Ďakujem za odpovede
Môže byť podráždená pečeň a aj žlčník.
Mozog
Mozog
@anonym_6c0e3b ty ho asi nemas, kedze asi nevies ze zlta az siva stolica nie je zdrava.
@anonym_autor uvidíš, či ti to tie tabletky trochu neupravia a môže to byť ešte žlčník
ono to zalezi aj od stravy ktoru jes. mne napr na gastre vobec neriesi farbu stolice. ale ja evidujem ze pokial je svetla stolica tak je vela tukov v strave, ale vseobecne moze byt za tym zlcnik zapal/kamene, pankreas, pecen. pokial by to bola pecen tam by si sama zltla ale chcelo by to pecenove testy pre istotu. skus pozorovat ci sa bolest viaze na stravu, teraz hlavne jedz lahke jedla
Zlc sa nevytvara dobre ..cize bud xlcnik,alebo pankreas. Urcite dr . Inak ja takuto mavam ked si dam pivo. Preto ho nepijem uz .
určite to bude pankreas.Toto veľmi na sone nevidno.Už až ked by bolo neskoro ako u môjho brata.
určite to bude pankreas.Toto veľmi na sone nevidno.Už až ked by bolo neskoro ako u môjho brata.
@alickapusinka co sa stalo bratovi? snad nie to najhorsie
@alickapusinka co sa stalo bratovi? snad nie to najhorsie
@anonym_6318b2 zomrel začalo to pečeňou čakal na transplantaciu a skončilo to pankreasom už mu nebolo pomoci.

zlcnik ok? Na sone pankreas neni vidno, vacsia cast je prekryta crevom...