icon

Nevládzem sa dostať na PCR

7. feb 2022

Baby,ako s pcr testom,pokiaľ nevládzem sa naň dostať.Horucky skoro 40tky,lenže pcr potrebujem,musím mať doklad do práce.Teoreticky môžem byť nevladna viac dní kým budem schopná prejsť.Ako je to s tými lehotami,keď na 5ty deň odporúčajú test.dik

viestta
Odpoveď bola odstránená
anjelicek26
7. feb 2022

Do prace ti staci akakolvek PN, tu ti lekar vystavi pri 40kach po telefone v dnesnej dobe okamzite, len nebudes mat doklad o prekonani. Zamestnavatela nezaujima, aku si mala chorobu, nie? Ked je ti skutocne takto, nevahaj si zavolat sanitku...

silvusias
7. feb 2022

Skúsila by som si tam zavolať, aby ti proste preložili termín a možno ti budú vedieť povedať aj čo a ako ďalej. Možno ti pošlú sanitku na pcr

autor
7. feb 2022

@anjelicek26 sanitka pri horúčke je trochu prehnané,nie? Isto je niekto kto ju potrebuje odôvodnené
A ďakujem za rady

anjelicek26
7. feb 2022

Keď človek nie je schopný ani chodit, tak to prehnane nie je. Toľko ľudí zomrelo. Na covid, čo si zavolali sanitku neskoro, lebo veď "len covid" A "len horúčka" A len "trochu sa mi ťažšie dýcha" .. Záchranári by tí vedeli rozprávať. Ale sama vieš, ako sa cítis najlepšie.

matqa411211
7. feb 2022

@anjelicek26 ak by si mala volat sanitku len kvoli tomu aby ju odviezli na pcr a naspat, tak to nie, to uz ju moze odviest aj niekto z domacnosti kto vládze, a netreba takto zatazovat sanitky, musia s aobliekat a potom vsetko dezinfikovat, tak nemusí ani vystupovat otestuju ju z auta

20erika07
7. feb 2022

Sanitku nie ale zdravotnu sluzbu cez obvodneho by si mohla skusit, ked som raz cakala v rade tiez doniesli jedneho pána zdravotnou

anjelicek26
7. feb 2022

@matqa411211 ale ja som nepisala, ze ju má viesť na PCR testy.. Len že na PN ju vypíše lekár aj bez testu na coeonu (lebo má horúčky a je jej proste zle) a keby sa pohorsi, nech si volá sanitku.

matqa411211
7. feb 2022

@anjelicek26 aha takto, tak to som zle pochopila prepác

lenkadenisa
8. feb 2022

PN ti vypíše lekár po telefóne, už je len klasická, nie pandemická alebo nejaká koronová. Na PCR choď inokedy, ale zas ti pôjde tých 5 dní od pozitívneho testu.

lsimo
8. feb 2022

Dnes ti nie je lepšie. Ono ako lekárka ti vypíše potvrdenie teda PN, ale asi potrebuješ pcr pre covid pas že?

madza11
8. feb 2022

Kaslat na PCR. Ries teplotu a svoje zdravie