icon

Nevoľnosť po Summamede: Ako liek čo najrýchlejšie vylúčiť?

kajda2211
9. sep 2024

O 12 som si dala prvú tabletu a 3h na to mi zostalo nevoľno, slabosť ... závraty, návaly horúčavy, hnačka .... Ako čo najrýchlejšie dostanem ten liek z tela ? 🙈 Veľa piť a curat? Už si to viac nedám. Reze sa mi osmička a dosť to bolelo obvodný mi predpísal tieto lieky že ak by tam bola infekcia ... Stretol sa niekto s týmto pri summamede???

lakebabe
9. sep 2024

@kajda2211 nedala si si ho na lacno?

stanulienkat
9. sep 2024

Uzivas sucasne aj probiotika? Ak nedouzivas, mozes si vypwstovat rezistenciu. Atb jest po jedle,vylucit mliecne veci.

kajda2211
autor
9. sep 2024

@lakebabe dala Veru

kajda2211
autor
9. sep 2024

@stanulienkat na lacno som si to capla a ešte som zároveň aj jogurt zjedla inak nič

lakebabe
9. sep 2024

@kajda2211 ja som sa naposledy z atb na lacno dovracala, prehanalo ma a skoro odpadla. Všetko naraz 🙈 za par hodín to prešlo. Najedz sa zajtra normálne a daj si ich zas ale aspoň pol hodinu predtým si daj normálny obed. Mliečne nesmieš aspoň 2 hodiny potom

stanulienkat
9. sep 2024

@kajda2211 ajejeje...kolko mas rokov? Ved to su zaklady podavania Arb. Sacudujem, ze si sa aj neposrala. Utekaj si kupit Biogaiu a uzivaj 3 hodiny po podani atb. Mliecne vyluc uplne.

anna777115
9. sep 2024

Ale, pokiaĺ viem Summmamed, sa má užívať nalačno, lebo v súvislosti s jedlom sposobuje traviace problémy a mliečne sa móžu, ale nemaliby sa poživať kyslé potraviny.

taktotedanie
9. sep 2024

@kajda2211 ak nalacno, tak sa najedz a tak uzi
Uz ked si zacala neprestavaj