Nevyhnutné zmeny liekov pri zlej nálade?
Ten kto ti na ich predpisal ,co na to hovorí?
Preco si ludia myslia,ze lieky im tu naladu zlepsia,ved to by boli len take oblbovaky,ako ked daju rajsky plyn a clovek je vysmiaty na svet.
K liekom treba aj zmenu,ci zivotnu,ci vnutornu.Proste popracovat aj na tom,aby sa celkovy zivot zmenil tak,aby bol spokojny.Nie len cakat,ze lieky urobia zazraky,ze liekmi schudnem,ze liekmi sa mi zivot otoci a budem stastna.
Treba zacat rozmyslat preco si taka,aky dovod mas na to,ze si taka a ten treba odstranit
Ak si ucitelka,a toto ti sposobuje depresie tak zmen profesiu.
Ak si ucitelka,a toto ti sposobuje depresie tak zmen profesiu.
@anonym_a857c5 treti rok po sebe tu istu triedu, Nahorsiu za poslednu dekadu na celej skole.
@anonym_a857c5 treti rok po sebe tu istu triedu, Nahorsiu za poslednu dekadu na celej skole.
@anonym_autor kolkaty rocnik??
Trittico + sertralin je AD, neviem, či nemáš nízku dávku. Atarax je absolútne nič, je to cukrík, to sa dáva aj deťom. Neurol je silne návykový. Nezlepší ti náladu, len potlačí úzkosti.
@anonym_autor toto je otazka na lekara. Chodis k psychologovi, zmenila si nieco vo svojom zivote alebo len beries lieky ? Zivot mame len jeden, ak je pricinou praca, mozno prisiel ten cas hladat si inu.
Spomenula som si na jednu knizku slovenskej autorky a jej vyrok, ze Antidepresiva berieme preto, aby sme este nejaky cas dokazali zit v podmienkach, v ktorych sa zit neda.
Atarax je nic, take placebo a je na uzkosti nie na naladu
Neurol 0,25 je slabucky a je na uzkost a spanok nie na naladu
Tritico som mala len doplnkovo na spanok
Sertralin vidim ze 50mg to je nic mas bud slabu davku alebo ti nesadol. Mne nic nerobil ani pri 100mg
Trittico + sertralin je AD, neviem, či nemáš nízku dávku. Atarax je absolútne nič, je to cukrík, to sa dáva aj deťom. Neurol je silne návykový. Nezlepší ti náladu, len potlačí úzkosti.
@evkamotka
@anonym_8dba92 ine sa mi nepodarilo zohnat, kedze je to na predpis. A z mojej pozicie nemyslitelne si ich dat predpisat.
@evkamotka
@anonym_8dba92 ine sa mi nepodarilo zohnat, kedze je to na predpis. A z mojej pozicie nemyslitelne si ich dat predpisat.
@anonym_autor chces povedat ze si si to pozhanala sama? Preco by ucitelka nemohla ist k lekárovi psychiatrovi? Ako to planujes dlhodobo? Lieky mas slabe a sama vravis ze necitis zmenu. Potrebujes ist k dr nech ti da normalne lieky nie pozhanane kade co. Jasneze ti potom nie je lepšie
@anonym_autor Nikdy si lieky na psychiku nezháňaj sama veď to nie sú lentilky, Vyberajú sa podľa diagnózy, ktorú teda asi nemáš. Zbehni normálne k psychiatrovi, nie je to hanba a nech ti on sám poradí, prípadne nasadí lieky podľa toho, čo ti on sám určí. Tiež som kvôli práci, vyhorela a musela som normálne chodiť k psychiatrovi. A tiež som mala podobnú profesiu. A teda lieky samy o sebe s náladou veľmi nepomôžu, vedia útlmiť, potlačiť úzkosť a podobne ale náladu ti same o sebe nepridajú
@evkamotka
@anonym_autor to nemyslíš vážne ze ich berieš len tak sama od seba. Moje nervy, ľudia, toto fakt robíte? 🤦🏻♀️ Chod lekárovi. Ja mam trittico a neurol od neurológa. Nemusíš ísť psychiatrovi.
Chudiatka deti mať sfetovanú učiteľku...my čítame iba jej verziu, že najhoršia trieda ale ty tiež nebudeš ideálna učiteľka.
Chudiatka deti mať sfetovanú učiteľku...my čítame iba jej verziu, že najhoršia trieda ale ty tiež nebudeš ideálna učiteľka.
@petracandle z tychto liekov sfetovana urcite nie je
@evkamotka
@anonym_autor utej k psychiatrovi cim skor. Poznam ucitela, čo je o nom verejne zname, ze je psychiatrický pacient a nikto to neriesi. O Tebe to nikto nebude vediet. Ach, taketo kombinacie, cele zle🙈🙈🙈🙈
Ten, kto má problémy s náladou a pod. by sa mal izolovať od normálnych ľudí na psychiatrii a nie napchávať sa liekmi na psychiku. Každý, čo má so svojou psychikou problémy je blázon a namiesto toho, aby s tým oboznamoval široké okolie, mal by sa schovať do myšej dierky a hanbiť sa za to, že je bláznom.
@petracandle keď si v takom odbore nepracovala, tak nesúď a neurážaj! V tejto dobe robiť učiteľku je takmer za trest.Na niektoré deti nemôže ani horsie pozrieť, lebo hneď majú rodiča dokonalého dieťaťa v škole s vyhrážkami.
Ty si buď príliš mladá, alebo príliš dokonalá.
@petracandle ako nieco take mozez povedat choremu, vyhoretemu cloveku? Ona nie je fetak. Ona ma depresie, vaznu chorobu. Z prace. Je 21. storocie a carodejnice sa uz neupaluju. Treba jej pomoct. Ked kazdy odide zo skolstva, kto bude tych faganov ucit? Riaditelka by ju mala tiez podrzat a dat jej inu triedu.
Ten, kto má problémy s náladou a pod. by sa mal izolovať od normálnych ľudí na psychiatrii a nie napchávať sa liekmi na psychiku. Každý, čo má so svojou psychikou problémy je blázon a namiesto toho, aby s tým oboznamoval široké okolie, mal by sa schovať do myšej dierky a hanbiť sa za to, že je bláznom.
@evkatk ty si dobry blazon a zrejme mas aj problemy so psychikou. A empatiou. Minule sem zeny hodily tvoje odpovede z roznych debat. To normalny clovek ani nemohol mysluet vazne, co si popisala. Ty si psychopat. Bez citu a empatie.
@evkatk Takáto osoba ako ty nemá na MK čo robiť a si hanbou svojej rodiny. https://www.modrykonik.sk/forum/internetova-vsehochut-zivot-na-socialnych-sietach-showbiz/nevhodna-reakcia-na-uspech-dietata/
@evkatk najskôr som si myslela, že som nepochopila tvoju iróniu, ale ty si tak zlá, nevzdelana a bezcitná bytosť....nenachádzam slov.
....a pozor! nekrič hop, kým si nepreskočila!
@anonym_autor no, pozri sa , byť vyhorená,alebo mať depku, alebo zlú náladu, ako hovoríš ty , je úplne bežná záležitosť v tejto dobe. Ty si si zdiagnostikovali svoj stav po svojom.ALE, nezabúdaj, že dobrý psychiater ti určite predpíše niečo pre TEBA.Mozno ani nepotrebuješ takéto kombinácie .Je tu široká komunita dobrých ľudí, ktorí ti poradia, kam sa obrátiť podľa okresu, kraja, mesta do ktorého by si mohla raz za čas dôjsť. Viem, nájdu sa ľudia, ktorí nikdy nepochopia problém iných a psychiater nie je pre nich ....Ty si inteligentná žena, tak to zober z tejto stránky. Môžeš si nájsť ambulanciu, kde ťa zoberú na určitú hodinu - nemusíš čakať v čakárni. V inom meste ťa aj tak nikto nebude riešiť. Viem, že sa bojíš, že sa to dozvie nejaký hlupák, žiaci alebo nejaký dokonalý rodič. Neboj sa, nedozvedia sa.Nikomu nič nehovor a môžeš chodiť kľudne k "zubarovi".Možno sa budeš diviť, keď v druhom
okrese stretnes nejakú ďalšiu kolegyňu..... tá ťa určite pochopí.Ale aj tam môžeš chodiť "predpisovat babičke lieky"😁
Veľmi ti držím palce!

@anonym_autor treba to konzultovať s psychiatrom