icon

Nevysvetliteľná bolesť v boku (brušku).

laurikasarinkaq
5. apr 2020

dobrý deň chcem sa opýtať či nemá niekto podobnú skúsenosť pretože už si vážne neviem rady , a v nemocnici po odbere krvi , moču a sonografii mi nezistili nič.

mám neustálu pichavú bolesť v brušku , v oblastiach ako je žlčník a obličky , no keďže bolesť je veľká prenáša sa po celom boku.
začalo to pichaním pod rebrovým oblúkom a vystrelovaním až hore ku krku a lopatke.
bolesť veľmi intenzívna a najviac pri ľahnutí si na chrbát (už 4 deň ani neviem aké to je lezat na chrbte lebo v žiadnom prípade by som si tak už neľahla)
musím spávať na ľavom boku a mať pokrčené nohy,ale led sa čo i len trochu pohnem začne obrovská bolesť .
najviac to rozbolí aj pri chôdzi
včera som musela do obchodu pešo takže normálne dokopy asi 50min chôdze a už po 20minutach som skoro nevedela chodiť takze som chodila po mini krôčikoch a cesta trvala namiesto 50 asi 90minut.
tuto noc som sa okrem tých zobudení na to že má začalo pichať vždy pri malinkej zmene polohy (pokrčenie/vystretie nôh ) , zobududila na obrovsku bolesť oboch ramien . napadlo má že to môže byť tým že spávam len na jednom boku alebo to malo možno súvis a tým bokom ?
neviete mi niekto poradiť čo to môžem mat keď už doktory 0 bodov . ?
jedine co mi povedali že mám mierne zvýšené biele krvinky v moci ale že to nic nieje .
nedali mi ani žiadne lieky ani nic , vraj diéta a prejde to .

predom ďakujem za názory , rady❤️

zuzka565
5. apr 2020

Nemôže to byť z chrbtice? Ja mam problémy s chrbticou a tiež zvykne pichať v boku, pod lopatkami. Dr. Mi povedal ze od chrbtice môže kľudne bolieť aj brucho.

marticka85po
5. apr 2020

Nieco mas asi zablokovane

lindusss2016
5. apr 2020

Leukocyty v moci znamenaju zapal vacsinou. Sono obliciek robili? Bakterie v moci boli vysetrene? Nemoze to byt zapal obliciek? 🤔 teplota nebola? Ak mas take bolesti, ze sa bojis pohnut, nemozu ta pustit s diagnozou, ze ti nic nie je. Treba ich hnat do vysetreni