icon

Nevysvetliteľná únava a bolesť hlavy

Dnes o 12:08

Ahojte, už skoro dva týždne ma trápia rôzne príznaky a neviem, čo to je. U lekára som bola vo štvrtok. Začalo to tým, že som sa začala cítiť unavene veľmi a vyčerpane. Myslela som si, že mám anémiu alebo sa mi zhoršila štítna žľaza. Tak som bola na odberoch ako samoplatca. Všetko bolo v poriadku, len TSH zvýšené na 5,4. Po dohovore s lekárkou som zvýšila tabletu. Od tohto týždňa však únava pokračovala, cítila som sa ako pri viróze. Nie dobre. Vo štvrtok som bola u lekárky, CRP ok, nemala som ani sople, ani bolesť hrdla, len taká únava a slabosť, krv v poriadku. Nedala mi nič, zvýšila som železo. Od štvrtka večera ma bolí hlava, Na spánkoch, na čele a vzadu ako začína chrbtica, cítim tam veľký tlak. Zaberie mi na to iba tabletka. Dnes už mi celkovo nejako nie je dobre, mám pocit, že mi vybuchne hlava. Zase celkový pocit ako keby virózy, teplotu nemám. Zajtra mám odchádzam na služobku na týždeň a ja neviem, čo je to so mnou a ako sa dať dokopy. Robila som si test chrípka A,B,covid a vyšlo mi všetko negatívne. Mám pocit, že som aj svetloplachá. Mňa ľudia normálne napadá zápal mozgových blán, nádor na mozgu alebo onko ochorenie. Čo by ste robili na mojom mieste? Jem vitamín C, D, zinok a beriem tabletku od bolesti hlavy.

zmrzlinka2021
Dnes o 12:16

@anonym_autor máš aj úzkosti?

autor
Dnes o 12:17
@zmrzlinka2021

@anonym_autor máš aj úzkosti?

@zmrzlinka2021 teraz pri tom zhoršení sa prirodzene trochu bojím. Inak nie. Ale tak človek má obavy, to nepopieram. Lebo nezvykne mi takto byť na nič.

anonym_425441
Dnes o 13:16

@anonym_autor môžeš mať prekyslený organizmus zle vyváženou stravou, zapliesnené črevá - vytvárajú veľa toxínov a únavu, nedostatok minerálov v tele... nasadila by som magnézium citrát, omega3 a kolagén. Pridala by som do stravy probiotické potraviny... miesto vitamínu C by som pridala potraviny s vyšším obsahom céčka a antioxidantov a jedla by som ľahšiu stravu. Obmedzila by so kofeín.