Nezhodnotiteľný moč
Dobrý deň stretli ste sa s niečím takým že vám “nezhodnotili “ moč ?Nemám menzes samozrejme ,mám počkať na výsledok kultivácie ..no ma to vystrašilo
Ahoj ,Ano z labaku vraj prišli výsledky ale že je nezhodnotitelny ,ruky som mala čisté , skúmavku som opláchla,až keď som ju zavrela a moč tam už bol ..niečo rozprávala sestrička že krv v moci ,ale že mám počkať do pondelka na kultiváciu 😏
aha, ja by som asi navrhla, že prinesiem nový moč, ak je to súrne , ak stačia výsledky v pondelok , tak počkaj, ale ak je krv - to poukazuje na veľa vecí napr. zápal
Kludne sa im mohlo nieco “nepodatit”, s cim sa “nepriznaju” a napisu toto, nic by som si z toho nerobila.
Kúp si sterilnu skúmavku, tu už nevyplachuj, len rovno do nej načuraj po osprchovani sa. Kľudne sa mohlo stať niečo počas testovania alebo pred odobratím vzorky, po odobratí. Žiadaj test zopakovať ešte raz 🙂
Ved ale museli napisat aj preco nie? Aspon u nas to funguje tak ze niekedy je ozaj vzorka nehodnotitelna ale pise sa aj z akebo dovodu… napr krv ked nevychadzaju vysledky lebo pacient sa pred odberom najedol slaniny a plazma ja cely biela a podobne

myslíš v laborke?? Ak je moč v krvi nemusí byť z M-ka, môžeš byť prechladená.
nemala si špinavé ruky? umyla si skúmavku a utrela si ju do sucha pred použitím .....