icon

Nežiadúce účinky a dôvody neodporúčania Strepfenu

27. apr 2025

Prečo lekári a lekárnici nepreferujú užívanie Strepfenu? Majú nejaké nežiadúce účinky? Vždy doporučia niečo iné. Strepfen má protizápalový účinok, tak prečo sú akoby proti nemu?

bibka26
•
27. apr 2025

Lebo môže vyvolať lokálnu alergiu na jazyku alebo celkovo v ústach......

anavixy
•
27. apr 2025
@bibka26

Lebo môže vyvolať lokálnu alergiu na jazyku alebo celkovo v ústach......

@bibka26 konkretne strepfen ci vsetky podobne?

Autorka, a co odporucia? To iste inej znacky alebo celkovo taketo pripravky neodporucaju?

lenka2710
•
27. apr 2025

Mne napríklad po strepfene opuchol jazyk, dosť som sa zľakla, stalo sa mi to prvýkrát! Odporučili mi ho v lekárni, keď ma bolelo hrdlo

taktotedanie
•
27. apr 2025

No mne ho vzdy ponuknu 😂

bibka26
•
27. apr 2025
@anavixy

@bibka26 konkretne strepfen ci vsetky podobne?

Autorka, a co odporucia? To iste inej znacky alebo celkovo taketo pripravky neodporucaju?

@anavixy strepfen a strepsils , majú nejaké množstvo steroidov a tuším ibuprofenu a to veľa ľudí môže byť haklivych, opuch jazyka, pier , bolesť vnútornej strany líc atď.... väčšinou odporúčajú prírodné na báze šalvie....

taktotedanie
•
27. apr 2025

no ako lebyze som fakt chora a mam kloktt salviu tak to si rovno spravim obycajny pigi caj

lubkovaandrejka
•
27. apr 2025

Mna aj muza priserne zo strepfenu na 2/3.den zacal boliet zaludok. Zabrat,zabral, ale uz si ho nekupujeme.

autor
•
27. apr 2025

Mne zaberá, zdá sa ako jediný, preto nechápem ten prístup odborníkov a hľadám dôvod. Šalvia je naozaj ako cukrík, bez účinku.

zabka79
•
29. apr 2025

Lekarnici su plateny z farma spolocnosti ale samozrejme nie vsetci