icon

Normálne jedlo po sekcii

kiarka333
23. dec 2021

Ahojte v pondelok som mala sekciu doteraz som na diete ale kedze idu sviatky a doma same kolace ryby salaty kapustnice neviem odolat teda zatial hej ,ako ste to mali vy ? Mne creva zacali fungovat perfektne hned na druhy den aj stolocu som mala ale predsa som si neni ista

ckatka
23. dec 2021

Ja som rodila 17.12. Domov som šla 20.12. Už pri odchode z pôrodnice som jedla normálne všetko. A na vianoce rovnako tak. Pokiaľ ti funguje trávenie a nemáš iný problém, nerieš. Dávaj si pripadne vlákninu a papaj veľa ovocia zeleniny a čistú vodu pi.

nikpa
23. dec 2021

@kiarka333 normálne môžeš jesť keď nemáš žiadny problém s trávením

beata_k
Odpoveď bola odstránená
evkamotka
23. dec 2021

Ved v porodnici si mala tekutu stravu nejake 2 dni, potom den az dva nieco lahsie a hotovo. Ak nemas problem, pri prepustani z porodnice si uz jedla normalne jedlo ;). Tak som to ja mala po sekcii. Doma som sa nijako uz neobmedzovala

chcemradu
23. dec 2021

Po prvej sekcii som jedla ešte v ten deň, mala som len spinal. Po druhej sekcii dva dni len infúzie, tiež spinal, ale nezdalo sa im niečo s črevami. Doma som jedla už normálne, skôr by som si dávala pozor kvôli bábätku, ak kojis.

heidy222
23. dec 2021

Ja som v den sekcie, Bola Rano o 8, dostala na obed dusene maso, kapustu cervenu a knedlu 😊 vobec Mi nenapadlo, ze by som Mala nejak rozmyslat nad stravou

majlo1234
23. dec 2021

Ja som si uz v porodnici pytala normalnu stravu. Ako sa rozbehne dojcenie, ked ti nedaju poriadne najest, mi nie je jasne. A po ceste z porodnice sme sa rovno zastavili na mekac😅