Normálne jedlo po sekcii
Ahojte v pondelok som mala sekciu doteraz som na diete ale kedze idu sviatky a doma same kolace ryby salaty kapustnice neviem odolat teda zatial hej ,ako ste to mali vy ? Mne creva zacali fungovat perfektne hned na druhy den aj stolocu som mala ale predsa som si neni ista
Ved v porodnici si mala tekutu stravu nejake 2 dni, potom den az dva nieco lahsie a hotovo. Ak nemas problem, pri prepustani z porodnice si uz jedla normalne jedlo ;). Tak som to ja mala po sekcii. Doma som sa nijako uz neobmedzovala
Po prvej sekcii som jedla ešte v ten deň, mala som len spinal. Po druhej sekcii dva dni len infúzie, tiež spinal, ale nezdalo sa im niečo s črevami. Doma som jedla už normálne, skôr by som si dávala pozor kvôli bábätku, ak kojis.
Ja som v den sekcie, Bola Rano o 8, dostala na obed dusene maso, kapustu cervenu a knedlu 😊 vobec Mi nenapadlo, ze by som Mala nejak rozmyslat nad stravou
Ja som si uz v porodnici pytala normalnu stravu. Ako sa rozbehne dojcenie, ked ti nedaju poriadne najest, mi nie je jasne. A po ceste z porodnice sme sa rovno zastavili na mekac😅

Ja som rodila 17.12. Domov som šla 20.12. Už pri odchode z pôrodnice som jedla normálne všetko. A na vianoce rovnako tak. Pokiaľ ti funguje trávenie a nemáš iný problém, nerieš. Dávaj si pripadne vlákninu a papaj veľa ovocia zeleniny a čistú vodu pi.