icon

O akú poruchu ide?

10. jún 2021

O akú poruchu ide ?

O akú poruchu ide?
loginexistuje
10. jún 2021

je to v zavere uzskostliva neuroticka narcisticka s prilisnym pozorovanim

autor
10. jún 2021

@loginexistuje ďakujem takze úzkostná porucha

loginexistuje
10. jún 2021

najskor diagnoza F40 z toho F40.9

autor
10. jún 2021
hindakus
10. jún 2021

Na mňa to pôsobí, že psychológ zaobalene napísal : táto baba je sebecký hypochonder, ktorý si vymýšľa, ako mu je fyzicky zle, a keď sa jej to naznačí, tak sa naštve 🙂 už som jej to naznačil, tak predpokladám, že už nepríde.

autor
10. jún 2021

@hindakus 😂😂😂 možno len škoda že my dali ďalšie sedenia

loginexistuje
10. jún 2021
loginexistuje
10. jún 2021

no ako v podstate je to tak ako je pisane vyssie

luccija
10. jún 2021

Ved bud rada, ze Ti dali sedenia to mas vysledky z nemocnice z liecenia?
Je to tvoja povahova crta uzkostlivost, neveris si, sumbmisivna so sklonom k hypochondrii/ pozorovanie/
Mas tam vetu, ze uzkostlivost vystupuje v osobnosti ako stabilna crta.Jednoducho si viac citliva
Ale aj veta, ze pesimizmus a nerozhodnost moze neg.ovplyvnovat zotrvanie v psychoteraoii, takze ocakavaju, ze terapie vzdas, alebo nevidis v nich zmysel, takze ich prekvap a daj sa do toho🙂
Ake mas problemy?

autor
10. jún 2021

@luccija psychológa mám 🙂 no stále mi niečo je po fyzickej stránke a trápi má to a neviem myslieť už pozitívne tešiť sa

luccija
10. jún 2021

Tak z toho co pisu bude v popredi psychika a z toho fyzicke prejavy.Si spokojna doma,praci, skole neviem kolko mas rokov....

autor
10. jún 2021

@luccija 22 mám no celkovo som bez energie a neviem taká som iná ako kedysi

luccija
10. jún 2021

Uzkosti robia unavu, telo je vysilene chodia po rozume zle myslienky...fobie, strachy.Doplnaj vela magnezia, b vitaminov, vapnik, zelezo mas v poriadku?su aj take povahy, ktore chcu vela zvladnut malo oddychuju a dlhodobo sa vysiluju.nestudujes skolu, ktora Ta nici?stres s rodicmi, frajerom?Sportujes, vies si oddychnut..preco si neveris?aj sama sebe mozes skodit podcenovanim, nezhadzoval Ta stale niekto v detstve zlou vychovou?nic nedokazes, ani toto si nezvladla a pod...ak mas psyvhologa to je prvy dobry krok

autor
10. jún 2021

@luccija mám psychológa od neho mám výsledok a zeleza mám malo vitamíny beriem, väčšinou sedím doma lebo sa cítim bezpečne doma inak všetko ok v rodine takze neviem prečo som taká kedysi no minuly rok som bola sama párty atd nechápem

0silvia0
10. jún 2021

Asi corona obdobie nieco v tebe spustilo, ako si fungovala pocas lockdownu?

autor
10. jún 2021

@0silvia0 mala som covid a bola som len doma hrôza

0silvia0
10. jún 2021

No a netrva tvoj stav odvtedy?

autor
10. jún 2021

@0silvia0 aj áno

luccija
10. jún 2021

Mas fobiu ist von z ludi, situacii?z coho chces mat energiu doma si v bezpecnej ulite...zivot vztahy su vonku musis sa prekonat aj, ked to bude tazke a chodit von.Pises malo na to, aby Ti vedel clovek poradit.Studujes?

autor
10. jún 2021

@luccija pracujem ale momentálne som doma, áno mám strach niekam ísť že mi bude zle bojím sa o seba že mi niečo bude

simoncik
10. jún 2021

Uzkost. Panicka porucha. Strach. Priliz pozorujes svoj stav. Pritom vsetko vyvolava psychika. Po fyzickej stranke si v poriadku. Ver mi viem o com hovorim. Musis si to v hlave urovnat a prestat sa pozorovat. Bude to inac este horsie. A nechci zistit ake zle to moze byt

0silvia0
10. jún 2021

Musis si to v hlave zracionalizovat a skusit to ciastocne bagatelizovat. Bude mi zle? No tak mi bude zle, odpadnem a hadam ma na ulici nenechaju a zavolaju mi sanitku. Bude mi nieco? Ochoriem? Teraz som zdrava, ked na mna nieco pride, potom to budem riesit tak ako mnozstvo inych ludi. Ked to vyriesili ini, vyriesim aj ja. Atd, atd, oponuj svojej hlave...

autor
11. jún 2021

@simoncik len je to ťažké byt opäť sko kedysi no