Odpadnutie po očkovaní
Ahojte, dnes ráno som bola na očkovanie Pfizerom 2 dávka a odpadla som. Mala som vysoký tlak. Ležala som tam asi 20 minút a pustili. Stále sa necítim dobre. Je to normálna reakcia ? Pri prvej sa mi to nestalo
Ja som kedysi takto odpadavala pri ockovaniach - povinnych ako pubertiacka. Nie je to bezna reakcia ale ani nie neobvykla. Moze to byt aj prilisny stres a psychika/ strach. Kludne aj podvedomy.
môj spolužiak odpadol pri každom očkovaní, ale išla by som zajtra k lekárovi
@beata_k neviem.. vždy sa bojím keď mi majú niečo pichnúť. Keď mi berú krv to je v poriadku ale akonáhle očkovanie alebo nejaké lieky tak sa vždy bojím.
tiež si myslím, že to bude psychika, ten môj spolužiak bol športovec, ale očkovanie nedával, pre istotu by som k lekárovi išla
Povedala by som že si sa až príliš vystresovala a spanikárila doslova. Spomenula som si ako kamarát stresoval z blížiaceho sa pôrodu jeho syna a hneď ako zahlásil doktor že sa ide tlačiť tak im tam skolaboval a odpadol ... Žena musela počkať 🤭
Pre istotu si zajtra zájdi k Dr. 🍀
Kde si autorka žila doteraz? V jaskyni? Je to závažný vedľajší účinok a tam, kde ťa očkovali to mali hneď zapísať a následne nahlásiť.
@sisaka mne to povedali, ze to úplne bežne. Že veľa ľudí im tam odpadne. Že stačí keď malo pili
@anaj_janka bola som v Bratislave. Vraj to nemá s očkovaciu látkou nič spoločne. Vraj to je z ihly
@anaj_janka neviem, bojím sa. Ale zas odpadla som aj keď mi pichli v minulosti fraxiparin a magnezium
Preto, že veľa ľudí zvykne odpadnúť, tak je to akože bežná vec???! Strašné, čo povedia, len aby mali pokoj... normálne to isto nie je...
https://www.tvnoviny.sk/koronavirus/2047226_sta...
Je to uplne bezna reakcia. Tiez som po 1.davke odpadla v ockovacom centre 🤷♀️ Mne byva zle z ihiel a stresujem. Nanestastie som isla vtedy sama. Na dalsiu davku som isla s kamoskou a v pohode.
@lucynka777 ja pri prvej v pohode. Bola som s priateľom aj v čakárni. Dnes ma čakal vonku v aute a si som moc stresovala

Aký máš teraz tlak?