Odpadnutie po očkovaní
Ahojte, dnes ráno som bola na očkovanie Pfizerom 2 dávka a odpadla som. Mala som vysoký tlak. Ležala som tam asi 20 minút a pustili. Stále sa necítim dobre. Je to normálna reakcia ? Pri prvej sa mi to nestalo
@moniquer "Preto, že veľa ľudí zvykne odpadnúť, tak je to akože bežná vec???! Strašné, čo povedia, len aby mali pokoj... normálne to isto nie je..." :D
A ja som odpadol ked mi doktorka brala trosilinku krvi na zdravotnej prehliadke. A? Ludia odpadavaju ked vidia ihlu ci krv. To je normalne.
Sestrička u lekára či už pred očkovaním, alebo pred odberom sa baví s mojim mužom ako s malým deckom, tak sa bojí, že dobre, že nedostane do ruky cukrík za odmenu, keď to zvládne bez odpadnutia - bežne im tam odpadáva. Môj otec má taký panický strach z ihiel, že nezvláda ani pohľad v telke na ne. Ja keď som bola na očkovaní (COVID), všetci sme museli čakať v čakárni cca 20 minút, aj keď som bola v pohode, až potom sme mohli odísť..
@oblecenie99 tiež som čakala. Po 5 minútach som odpadla. Ale ako som písala, stalo sa mi to už aj pri magnezitových injekciách tak asi zbytočne stresujem

@nika1971 ja už sa dnes cítim dobre. Ani tlak nemám vysoký. Asi to bolo naozaj len zo stresu. Už keď som tam išla som sa klepala 🤷🏼♀️