Odporučte liek, kolagén alebo doplnok na artrózu?
Condrosulf, ale urcite by som si nechala predpisat od doktora😀 vacsinou sa taketo choroby riesia s doktormi, nie na modrom koniku
@anonym_7040fe je to riešené aj s doktorom nemusíte sa báť lenže on mi dal iba injekciu ale výživové doplnky ani nespomínal.
@anonym_7040fe je to riešené aj s doktorom nemusíte sa báť lenže on mi dal iba injekciu ale výživové doplnky ani nespomínal.
@detki mojej kamarátke som kupovala doma na sk complex6 od dr max že jej to veľmi pomohlo
@detki povedala by som, ze injekcia nie je "iba", asi bude najlepšia. Ja chodím každý polrok pichať kyselinu hyaluronovu. Kupujem aj prípravky, ale nemyslím, ze to pomáha.
@detki ja pouzivan tento:
https://eshop.valentis.sk/versan-shots-30-amp-1...
vyzivove doplnky vo velkej vacsine su blbost, ucinne su injekcie. Velka cast vyzivivych doplnkov sa strati v traviacom trakte a do klbov sa dostane len stopove mnozstvo celej davky. Injekcie su to najlepsie co kozes mat dostanes plnu davku vyzivy pre klb priamo do klbu.
Idealne je chodit na injekcie pravidelne 1-2x rocne podla toho ako urci osetrujuci lekar.
aky stupen artrozy a ktoreho klbu ? su rozne volnopredajne, ortoped vie pichnut aj kolagen alebo kyselinu hyal. condrosulf mozes, este vedia dat aj napr razovu vlnu
najdolezitejsie je ale cvicenie a spevnenie svalov poskytujucich podporu klbu
@detki žiadny pýtala som sa ortopéda na všetko aj na kolagén.Co pomôže je kus.hyaluronova
Boswelia serrata, curcuma, alfa lipid acid,reishi ( produkt Reishi Flex to obsahuje), Lion's Mane a CBR kvapky- prírodné produkty rastlinného pôvodu ktoré by mali poriešiť sterilny zápal v kĺbe a bolestivosť ktorá s tým súvisí. Ešte by som to doplnila o kĺbovú výživu napr alavis Triple blend.

Condrosulf, ale urcite by som si nechala predpisat od doktora😀 vacsinou sa taketo choroby riesia s doktormi, nie na modrom koniku