icon

Odporučte reumatológa pre autoimunitné ochorenie západné Slovensko

katymt
Dnes o 13:07

Ahojte, nema niekto prosim odporucenie na skuseneho reumatologa - zapadne/stredne Slovensko? Mam diagnostikovane autoimun.ochorenie - vaskulitidu. Vysledky v krvi sa mi zhorsuju,citim sa horsie a moj reumatolog to neriesi,ze je to v norme😒

majaaela
Dnes o 13:24

@katymt F.D. Roosewelta v BB, nájdite si reumatologické ambulancie na internete ,Dr. Škamlová má pod sebou tím lekárov a setričiek , prajem veľa šťastia

zuzike123
Dnes o 16:01

Narodny ustav reumatoidnych chorob v Piestanoch

katymt
autor
Dnes o 16:16
@zuzike123

Narodny ustav reumatoidnych chorob v Piestanoch

@zuzike123 tam mozem ist s len na odporucenie mojho reumatologa,je to vyssie pracovisko...

zuzike123
Dnes o 16:38
@katymt

@zuzike123 tam mozem ist s len na odporucenie mojho reumatologa,je to vyssie pracovisko...

@katymt skus sa spytat v skupine Zdravotnici na MK kto moze dat na tuto dg VL do Piestan, mne sa zda ze svagrovu tam poslal ortoped (s inou dg).

katymt
autor
Dnes o 16:53
@zuzike123

@katymt skus sa spytat v skupine Zdravotnici na MK kto moze dat na tuto dg VL do Piestan, mne sa zda ze svagrovu tam poslal ortoped (s inou dg).

@zuzike123 ja som sa pytala mojej vseobecnej a ze reumatolog. A ten ma tam neposle😒

janickadr
Dnes o 19:42
@katymt

@zuzike123 ja som sa pytala mojej vseobecnej a ze reumatolog. A ten ma tam neposle😒

@katymt Do NURChu kedysi striktne posielal len reumatolog, teraz pravidla zvolnili, moze poslat aj obvodny lekar v odovodnenych pripadoch, treba vypisat formular...
https://www.nurch.sk/stranka/co-potrebujete-pre...

ivicatolic
Dnes o 20:02

@katymt Piešťany chvália

katymt
autor
Dnes o 20:29
@ivicatolic

@katymt Piešťany chvália

@ivicatolic tam som bola davnejsie a pre mna to bolo sklamanie. Ked som sa opytala doktora,ze ako dlho budem mat este bolesti na srdci,tak sa zasmial,ze kristalova gula sa mu rozbila a nevie...Takze hadam sa mi tam podari dostat k niekomu inemu...