Okuliare na ochranu proti modrému svetlu
19. jan 2022
Ahojte máte skúsenosť? Je potrebné ísť k očnému lekárovi nech mi on predpíše takéto okuliare?
Ďakujem
viestta
•
Odpoveď bola odstránená
•
Stačí ísť do optiky a vybrať si rám a potom šošovku akú chceš. Mali by ti ponúknuť viaceré verzie 🙂 Tiež som tak nabehla do optiky a bolo a veru aj ma menej hlava bolí a celkovo je to lepšie, keďže denne pozerám či už do mobilu, na telku alebo počítač.
mám také a sú fakt skvelé, odporúčam 🙂 len netreba si mýliť okuliare na obrazovky (zbytočnosť ak si vieš na PC nastaviť filter) a červené okuliare proti modrému svetlu
Používateľ beahavala je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od beahavala.
ja ich nemam na predpis ale mam ich bez dioptrii, objednala som si ich cez luxbryle, najprv jedny a potom este jedny, maju take krasne ramy ze som chcela dalsie
Používateľ ninah1486 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od ninah1486.
nemam ich na predpis lebo ja som ich nepotrebovala s dioptriami