Omladzujúce odkyslenie-Kurt Tepperwein, máte skúsenosť?
Budem rada ak sa budete zapajat do diskusie o odkysleni organizmu,s vasimi skusenostami,radami atd 🙂 🙂 🙂 🙂
ja tiež používam himalájsku🙂
neobjednávala som si odtiaľ, ale majú dobré ceny
ja mám odtiaľto kg za 3,10 -
http://www.mojavitalita.sk/obchod/sol/himalajsk...
ahojte zienky... zrovna googlit na nete destilovanu vodu, Aku pijete vy?? a kolko cca. litrov za den?? dakujem
@rolla20 ja mám tento destilátor a teraz je aj v dobrej cene:
http://www.jdharris.co.uk/water-distiller
Ahojky,
můžu se přidat? Něco jsme o překyselení organismu četla a ráda bych začala se stravovat "jinak". Jen nějak netuším odkud začít, doted jíme klasika, tradiční jídla, sem tam smažený, poměrně často maso, mléčné denně, sladkosti....
Změřila sjem si pH v moči a mám 5, což je docela málo že? Mám koupený produkt na odkyselení, ale zatím jsem nezkoušela.... používáte někdo něco? nebo se odkselujete pouze stravou?
A jak řešíte to, když děti pak jí ve školce, nebo škole normální stravu?
Poradíte mi jak nejlépe začít prosím?
@fiffinkaa dočítala jsem, že se bráníš i kosmetice, antiperspiranty a tak... jestli mohu, doporučila bych ti tento deodorant, je to čistě přírodní krystal....http://www.tiandedotekprirody.cz/tiande/eshop/8...
@korcula no ja napr neriesim uz ze deti jedoa v skole aj doma nezdrave veci,pretoze svokra im tie podla nej dobroty rada pripravy ,takze teraz ma zacal prekvapovat syn pubertak zacal jest moje salaty, vcera cicerovu pomazanku a vselico co si varim, cierna ovca je teraz 8 roc syn,ten vsetko zdrave odmieta
a pozeram ze to co jes je hroza, maso mlieko sladkosti vsetko stop
@nanyka este by sa aj link zisiel vsak?? 😅
http://destilatorvody.sk/p/4/model-4-ks
@nanyka ahoj, rada by som vedela, aký je tvoj názor na pitie ráno nalačno teplej vody s citrónovou šťavou. Momentálne pijem ráno túto citrónovú vodu, po cca 20 min. si dávam zeleninovú šťavu a po cca polhodinke ovocie. Zvažujem, či tú citrónovú vodu piť ďalej alebo prestať a začínať zeleninovou šťavou.
@rolla20 áno, je to presne ten istý, akurát na SK vyjde o 40 € viac (po prerátaní poštovného, pri osobnom odbere na SK)..
destilácia trvá približne 8 hodín, ale ten čas sa dá skrátiť na 5 hodín - pred destiláciou sa voda prevarí, stačí v konvici.
a hlučné to nie je vôbec, vydáva to taký tichučký zvuk.
@zdenka99 šťavy môžeš piť kedykoľvek cez deň samozrejme .. len na ráno nalačno je najlepšia voda ako taká, nie jedlo..
ja si robím nápoj voda + citrón + zázvor + cesnak + chilli (ak nejdem na nejaké stretnutie alebo tak...) 😀
teplá voda + citrón je fakt bomba, napomáha to rannému čisteniu..
šťavy môžeš samozrejme tiež, ale dala by som vodu a až potom šťavy...
nie je pravda, že šťavy sú naj nalačno, účinok majú rovnaký, nech sa pijú kedykoľvek cez deň 😉
@nanyka vďaka za rady, takže základ je ráno voda🙂
ale nedá mi: lepšie sa tie šťavy strávia, keď nie je v žalúdku "bordel" z iného jedla, či nie? Keď si dám napr. varený obed a polhodinu potom šťavu, tak sa nestrávi tak dobre ako nalačno, či hej?
Zas to riešim, akoby od toho život závisel, že 😀 Ja len keď už to pijem, tak nech to telo čo najviac využije.
@zdenka99 všetko sa trávi lepšie, keď človek konzumuje na prázdny žalúdok, to znamená aj šťavy - je hlúposť si dávať pol hodinu po klasickom jedle šťavy, je to akoby si jedla za pol hodinu ďalšie jedlo...medzi jedlami má byť riadny odstup (zväčša okolo 4 hodín), aby sa predošlé jedlo strávilo...
preto aj napríklad dezert po jedle nie je zdravý, telo to veľmi vyčerpáva a musí vynakladať množstvo energie na trávenie, príliš veľa rôznych enzýmov...
takže kľudne cez deň, ale keď je čas na ďalšie jedlo... lebo šťava je jedlo 😉 v tom je tá pointa, že ľudia to berú ako nápoj..
@zdenka99 z toho si nič nerob, ja som tiež taký magor, že chcem vedieť všetko do podrobna a na 100%, potom sa jednou témou zaoberám aj týždne a špŕtam špŕtam špŕtam, všade kde to je možné, z rôznych zdrojov a hlavne od reálnych ľudí skúsenosti.. som žiaľ taký perfekcionista v tomto , ako píšem, magor, no 😀
baby ,zhanam knihu LIECBA VYZIVOU od Karla a Drahomiry Cervenej rok vydania 1994.....nemate niekto na predaj????? 😉 😉 😉

@zdenka99 ja pouzivam zatial himalajsku ruzovu,ze dobra pre male deti a casom prejdem na diamantovu...