icon

Omylom som použila partnerov respirátor

23. jan 2022

Partner bol pozitívny.. včera mal respirátor na sebe a dal ho tam kde mávam moj… ja som sa dnes ponáhľala a zobrala si ho, dala na seba a nakupovala v ňom.. mohla som sa takymto spôsobom nakaziť ? Pokial ho mal naposledy včera

Strana
z2
qetka
24. jan 2022

@olivia1425 tak ak by moj muz alebo deti boli pozitivni, tak ja aj ako 3x ockovana budem sediet doma na riti. A je mi uplne u prdele, ci mi tu karantenu hygiena nariadi, alebo nie, nebudem sa trepat medzi ludi. Nepotrebujem na to vyhlasky, ani zakon 🤷‍♀️

olivia1425
24. jan 2022

@qetka ok mozno ty a myslis ze tak zmysla kazdy na SR? Ja tym chcem poukazat nato aka sprostost su tie nariadenia a taka je tu potom situacia

dadis
24. jan 2022

@olivia1425 Netreba na vsetko vyhlasky, Niekde je v ludoch asi aj ludskost a slusnost.

luciannka83
27. jan 2022

@dadis ale de. Ti, co su 3x ockovany, tak nemusia byt v karantene. Ja som bola pozitivna a na muza sa karantena nevztahovala. Takto mi to ruvz potvrdilo, ked mi volali. To iste ma teraz v praci. 3kolegovia maju rodinnych prislusnikov pozityvnych a xhodia do roboty.

dadis
27. jan 2022

@luciannka83 Ja hovorim o dobrovolnej karantene. Poznam X ludi, co sa dobrovolne po kontakte izolovalo, aj ked to nebola povinnost

oblecenie99
27. jan 2022

Ináč dobrá otázka, považuje sa to za kontakt, či nie? :D
K veci: nie som odborník, ale podľa môjho názoru skôr nie..
A čo sa týka nákupu: pokiaľ to nezmenili, tak na nákup do potravín, drogérky a lekárne ísť môže aj pozitívny, či?

iwka_77
27. jan 2022

Čo sa týka samotného príspevku, tak proste šanca, že si sa nakazila tam podľa mňa je, no aká veľká to ti podľa mňa už nebude vedieť povedať nikto. Ja ale tým karanténam aj tak nechápem, lebo pri toľkých číslach mi nedáva nejak zmysel, že sa aj skracujú

Strana
z2