Opakovaná silná bolesť hrdla
Dobry den, bema niekto skusenost? Mam pravidelne opakujucu sa velmi sulnu bolest hrdla pri prehltani (asi kazde 2-3mesiace) do toho bolest celeho tela a slabost unava. Bola som aj u obvodnej aj na krcnom a nic mi nezistili. Znova sa mi to dnes opakuje a som bezradna, uz mi to pride ze to je chronicke a nikto so mnou nic nerobi. Obvodna da stale antibiotika vraj zapal hltana. Ster mi ona nikdy nebrala ani crp ani nic podobne. Po mojom naliehani ma poslala na krcne, tam ma pozreli a vzali ster a vraj tam nic nenasli. Poradi niekto prosim?
Nikdy ma neprestanu obdivovat obvodaci, ktori neurobia antigen, ster, ani crp a rovno ebnu antibiotika…
Mandle nemas zvacsene, s nejakymi povlakmi?
@anonym_293b0f v mandliach sa mi niekedy robia mandlive kamene.. mam ich uz akoby dierkovane
@anonym_293b0f v mandliach sa mi niekedy robia mandlive kamene.. mam ich uz akoby dierkovane
@anonym_autor a to na orl neriesili? Aj mandle mozu byt zdrojom tej bolesti, o to viac, ak je opakovana. Nezacalo ti smrdiet z ust? Aj to byva pri tonzilitide..
@anonym_autor a to na orl neriesili? Aj mandle mozu byt zdrojom tej bolesti, o to viac, ak je opakovana. Nezacalo ti smrdiet z ust? Aj to byva pri tonzilitide..
@anonym_293b0f povedal mi ze tie kamene ma vela ludi a jedine riesenie je vybrat mandle ale ze to neodporuca… mna nebolia tie mandle ale stena hrdla, byva cervene a niekedy su tam akoby vyrazky cervene

Nikdy ma neprestanu obdivovat obvodaci, ktori neurobia antigen, ster, ani crp a rovno ebnu antibiotika…
Mandle nemas zvacsene, s nejakymi povlakmi?