icon

Operácia análnej fistuly

ayky
6. máj 2020

Mate niekto skusenost? Ako dlho sa lezi v nemocnici, ci musi byt celkova anasteza, hojenie po a pod....

Strana
z2
klaudia1212
26. jún 2022

@lenicka298 kostrc kde myslíte presne ako hore ako sa začína zadok rozpolovat? A za aký čas sa mu to zväčšilo keď ste sa rozhodli ísť dr

lenicka298
26. jún 2022

@klaudia1212 ano tam, ako sa zacina rozdelovat, a druhy krat kúsok vedla.. Mal tam aj po dlzke take dierky, kadial to vytekalo. Ked si dáte do googla, analna fistula, tak Vam ukáže foto. Noo moj chlap kym ide k lekarovi... aj to som ho ja objednala "nasilu". Mal to dlhsie, mozno aj rok... a druhy krat ked sa mu to vrátilo, tak isiel mozno po 3 mesiacoch, lebo mal bolesti, a tam mu dával lekar hned aj ATB, mal zapal, robili mu kolonoskopiu a operácia hned po dobrati ATB...

klaudia1212
26. jún 2022

@lenicka298 aha no ja som myslela ze to je niekde upln epri analnom otvore ta fistula ze tam s a vyskytuje úplne že pri otvore analnom dierke
A to mal niečo ako výrazku na začiatku ci? Alebo ako rýchlo mu to narástlo ze to bolo neznesiteľné

lenicka298
26. jún 2022

@klaudia1212 no mal to takto dalej... ano vyzeralo to ako vyrážka, ale otvorena v podstate... ze mu to odtial vytekalo stale. Ako náhle sa urobila chrasta, tak to začalo viacej bolieť, zväčšilo sa to, opuchlo...

paty0423
16. apr 2023

@lenicka298 ahoj mozem sa dozvediet viac o tej operacii fistuly dakujem matulka1975@gmail.com

lenicka298
16. apr 2023

@paty0423 ahoj, co by si konkrétne chcela vedieť?

lenkald
4. máj 2023

@ayky dobrý deň ako ste prosím zistili, že to máte vnútri ?

ayky
autor
4. máj 2023

@lenkald dobry den. Ja som mala najprv bolestivy abces, ktory opuchol. Odstraneny ambulantne, cistenie no napriek tomu vznikla fistula ktoru bolo nutne operovat.

youri
Autor odpoveď zmazal
youri
6. jún 2023

Treba nutne absolvovať dilatácie? Mám fistulu,ale tie dilatácie ja nedám

Strana
z2