Operácia análnej fistuly
Mate niekto skusenost? Ako dlho sa lezi v nemocnici, ci musi byt celkova anasteza, hojenie po a pod....
@klaudia1212 ano tam, ako sa zacina rozdelovat, a druhy krat kúsok vedla.. Mal tam aj po dlzke take dierky, kadial to vytekalo. Ked si dáte do googla, analna fistula, tak Vam ukáže foto. Noo moj chlap kym ide k lekarovi... aj to som ho ja objednala "nasilu". Mal to dlhsie, mozno aj rok... a druhy krat ked sa mu to vrátilo, tak isiel mozno po 3 mesiacoch, lebo mal bolesti, a tam mu dával lekar hned aj ATB, mal zapal, robili mu kolonoskopiu a operácia hned po dobrati ATB...
@lenicka298 aha no ja som myslela ze to je niekde upln epri analnom otvore ta fistula ze tam s a vyskytuje úplne že pri otvore analnom dierke
A to mal niečo ako výrazku na začiatku ci? Alebo ako rýchlo mu to narástlo ze to bolo neznesiteľné
@klaudia1212 no mal to takto dalej... ano vyzeralo to ako vyrážka, ale otvorena v podstate... ze mu to odtial vytekalo stale. Ako náhle sa urobila chrasta, tak to začalo viacej bolieť, zväčšilo sa to, opuchlo...
@lenicka298 ahoj mozem sa dozvediet viac o tej operacii fistuly dakujem matulka1975@gmail.com
@paty0423 ahoj, co by si konkrétne chcela vedieť?
Treba nutne absolvovať dilatácie? Mám fistulu,ale tie dilatácie ja nedám

@lenicka298 kostrc kde myslíte presne ako hore ako sa začína zadok rozpolovat? A za aký čas sa mu to zväčšilo keď ste sa rozhodli ísť dr