Operácia haluxov
mate niekto osobnu skusenost s operaciou haluxov (vybocenych palcov)?
Este jedna otazka. Kto ste z Ba, resp. z ineho mesta nez Kosice. Ked ste isli po operacii domov, dalo sa to vydrzat? Tych par hodin cesta bola ok tak skoro po operacii?
Este jedna otazka. Kto ste z Ba, resp. z ineho mesta nez Kosice. Ked ste isli po operacii domov, dalo sa to vydrzat? Tych par hodin cesta bola ok tak skoro po operacii?
@11magda11 išla som hneď domov do BA s autom..vsetko v pohode. Za mňa najhorši den bol den po. Potom to bolo len lepšie a lepšie. Vzhľadom na to,ze som aj trénerka,som uz na tretí den cvičila doma co som mohla.
@11magda11 išla som hneď domov do BA s autom..vsetko v pohode. Za mňa najhorši den bol den po. Potom to bolo len lepšie a lepšie. Vzhľadom na to,ze som aj trénerka,som uz na tretí den cvičila doma co som mohla.
@andula1979 cize si isla hned na druhy den po tej kontrole? A nepuchlo to nejak extremne tych par hodin v aute ked si sedela? To cvicenie znie super. Dalo sa ti takto skoro uz hybat tou nohou?
@11magda11 Ja som z BA a išla som domov sama vlakom, vtedy sa dalo iba vlakom ešte sa nelietalo. Kúpila som si lístok v prvej triede tuším sú to miesta zťp a mala som viac miesta a nik si ku mne nesadol tak aj dve miesta som mala a dalo sa . Nohu som si vyližila na operadlo smerom k oknu na vankúš.
@andula1979 cize si isla hned na druhy den po tej kontrole? A nepuchlo to nejak extremne tych par hodin v aute ked si sedela? To cvicenie znie super. Dalo sa ti takto skoro uz hybat tou nohou?
@11magda11 hneď po operácii som išla domov. Chodidlo je obviazané,takze nvm ci puchlo 😉 Ale bolo to okej.
Tak členkom mozes hýbať. A cviky ktoré som robila,nijak nezaťažovali chodidlo samozrejme.
@11magda11 hneď po operácii som išla domov. Chodidlo je obviazané,takze nvm ci puchlo 😉 Ale bolo to okej.
Tak členkom mozes hýbať. A cviky ktoré som robila,nijak nezaťažovali chodidlo samozrejme.
@andula1979 super toto rada pocujem lebo tiez rada cvicim 🙂
Este jedna otazka. Prevazuje doktor nohu ten den po operacii na kontrole alebo je tam ten isty obvaz tie dva tyzdne a az na tej kontrole po dvoch tyzdnoch da dole obvaz a da tejpu?
Este jedna otazka. Prevazuje doktor nohu ten den po operacii na kontrole alebo je tam ten isty obvaz tie dva tyzdne a az na tej kontrole po dvoch tyzdnoch da dole obvaz a da tejpu?
@11magda11 pri operácii obviaže - redresná bandáž, kontrola o dva týždne, kedy sa bandáž dá dole a dr. dá tejpy. Čiže tá istá bandáž 2 týždne. Ja som ju mala čistú, bez prekrvácania. Takto to bolo u mňa.
@11magda11 ja som mala inak...v sobotu operácia... pondelka k kontrola...nohu previazal...o týždeň kontrola - takže týždeň som tam mala tú jeho bandáž,lebo potom už dal dole a vybral stehy a dal tejpy...topanocku som mala 3 týždne...po 5 týždňoch som išla do roboty
@11magda11 ja som mala inak...v sobotu operácia... pondelka k kontrola...nohu previazal...o týždeň kontrola - takže týždeň som tam mala tú jeho bandáž,lebo potom už dal dole a vybral stehy a dal tejpy...topanocku som mala 3 týždne...po 5 týždňoch som išla do roboty
@adulka07 ty si to mala cele nejake zrychlene, to je super 🙂
Fakt, každá noha je iná operácia, ja som sa rok trápila v bolestiach až teraz po roku sa to upravilo.
Tak ako povedal Totkovič u vás to bude do roka aj tak to bolo.
Tak uz to mam za sebou aj ja. Mali ste aj vy po operacii strpnute prsty? Ako mam tie nohy napuchnute a obviazane tak su prsty strpnute a dufam ze je to v poriadku 😅
@andula1979 síce sa nepytas mňa ale som 2 roky od operácie a behám v pohode...ja som bola PN 5 týždňov...a po večeroch som chodila po športovom Ihrisku aj keď zo začiatku bolel každý krok ale každým dňom som išla viac...a onedlho som začala aj behať
@adulka07 ahoj...prosím ta,tebe robili aj znehybnenie palca-artrodézu? Ďakujem.
Tak uz to mam za sebou aj ja. Mali ste aj vy po operacii strpnute prsty? Ako mam tie nohy napuchnute a obviazane tak su prsty strpnute a dufam ze je to v poriadku 😅
@11magda11 aj...áno mala som. Co vsetko ti robili?
@adulka07 ahoj...prosím ta,tebe robili aj znehybnenie palca-artrodézu? Ďakujem.
@andula1979 nie...iba klembu a halux
@11magda11 aj...áno mala som. Co vsetko ti robili?
@andula1979 iba haluxy na oboch nohach. Klenbu nastastie nie
@yanayka panebože! Prečo nedáte podnet na ÚPDNZS? Ja by som dala na lekára aj trestné oznámenie. Nemáte sa čoho báť. Patrí Vám odškodné a lekárovi zákaz činnosti a nemocnici pokuta. To sú svine... Aj ste nebodaj platili za operáciu?
@janka1677 neplatila som nič, vtedy to ešte nebolo spoplatnené, ja už som písala list na vedenie nemocnice, čakám na ich vyjadrenie a ďalší krok bude sťažnosť...určite to tak nenechám...
ako dlho ste mali po operácii pri chôdzi bolesti. Ja som 3 mesiace po operácii, ale ani pri varení nevydržím dlho stáť a taktiež pri chôdzi, bolí ma celý nárt.
@yanayka no ja som malá presné rok bolestí .
@vieramikloskova bolesti tie by mi az tak nevadili keby som vedela tymi prstami hybat, ja mam totalne zablkovane vsetky klby v prstoch, skrcene ich mam v kazdom klbe a mam prsty plne zrastov :( ja tymi prstami nepohnem ani manualne :(
@vieramikloskova bolesti tie by mi az tak nevadili keby som vedela tymi prstami hybat, ja mam totalne zablkovane vsetky klby v prstoch, skrcene ich mam v kazdom klbe a mam prsty plne zrastov :( ja tymi prstami nepohnem ani manualne :(
@yanayka vsetky prsty? Robili aj artrodezu?
ako dlho ste mali po operácii pri chôdzi bolesti. Ja som 3 mesiace po operácii, ale ani pri varení nevydržím dlho stáť a taktiež pri chôdzi, bolí ma celý nárt.
@anonym_dc7892 kde Vas operovali?
Dievcata ktore ste z Ba, kam ste prosim chodili na rehabku? Poradte mi ak ste boli spokojne niekde