Operácia pankreasu: Skúsenosti a rady po zákroku?
Je tu niekto, komu bola operaciou zobrata cast pankreasu? Alebo mate niekoho v rodine? Potrebujem sa poradit. Dakujem.
znama ma znamu ktorej brali cast ked mala asi 30rokov, zije...
ale kazdy vieme, o com ochorenia pankreasu su
co sa chces konkretne pytat?
Raď sa s lekarmi.
exmm mal operáciu pankr. Mal obrovské problémy z ktorých sa dokázal dostať asi aj vzhľadom na mladý vek.
@anonym_d107ba Asi si uz nepamatas, ake konkretne problemy mal? Ci?
znama ma znamu ktorej brali cast ked mala asi 30rokov, zije...
ale kazdy vieme, o com ochorenia pankreasu su
co sa chces konkretne pytat?
@anonym_3196b8 Asi si s nou neni v kontakte, ci?
@anonym_autor najcatsejsie sa berie pri rakovine, co viem, a aj to nie su vsetky nadory operovatelne..a zavisi od veku...a celkovo od organizmu...ona si picha inzulin, celozivotna skritna dieta, a berie pankreaticke enzymy, viac neviem, preco sa pytas
vacsinou sa operuje/ dava prec ked je nador. Pretoze pankreas je prave z jeden z organov, ktore sa vzhladom na polozenie v tele, najtazsie operuje...Citala som ze mozne to je, dokonca ze sa robila operacia ze brali pankreas aj cast 12tnika aj dalsia cast tenkeho creva a tak prisili zaludok ku Tenkemu crevu....nedavno citala som na nete
ty mas aky problem
@anonym_autor najcatsejsie sa berie pri rakovine, co viem, a aj to nie su vsetky nadory operovatelne..a zavisi od veku...a celkovo od organizmu...ona si picha inzulin, celozivotna skritna dieta, a berie pankreaticke enzymy, viac neviem, preco sa pytas
@anonym_3196b8 Nevies, ci nema problem zapach tela (potu) po rybe? Nie je to otazka hygieny. Ide to z celeho tela. Je to strasne neprijemne. Nekontrolovatelne. Citit to z celeho tela, chrbat, ruky, vsade.
@anonym_3196b8 Nevies, ci nema problem zapach tela (potu) po rybe? Nie je to otazka hygieny. Ide to z celeho tela. Je to strasne neprijemne. Nekontrolovatelne. Citit to z celeho tela, chrbat, ruky, vsade.
@anonym_autor takyto zapach je priznakom rakoviny
@anonym_autor pri operácii lekári zistili že má celý pankreas obalený v cyste. Mal tam asi 2 l hnisu.

exmm mal operáciu pankr. Mal obrovské problémy z ktorých sa dokázal dostať asi aj vzhľadom na mladý vek.