Operácia štítnej žľazy
ahojte je tu niekto po operácii štítnej žlazy komu ju celú odstránili ?
o pár dní mám kontrolu a máme sa dohodnúť na termíne zatiaľ viem len tolko že mi ju celú zoberú ....chcela by som vedieť:
- po odstráneni už treba brať lieky doživotne?
- máte problém s priberaním po operácii? ( viem že pri zníženej funkcii je to problém tak preto sa pýtam )
- ako dlho ste sa po operácii "dávali dokopy? , ako dlho to bolelo? ( čaká nás zhruba v tom čase aj dovolenka ktorá už je zaplatená )
dakujem
Ešte som nebola na op až o 2 týždne... a myslím ze aj mňa to opuchanie mozno bude čakať, keďže musím ísť na radiojod...
@ifka888 vies co velmi som sa bala naozaj nebudem ti klamat po predchadzajucej skusenosti s narkozou (akutna sekcia) som mala neskutocny stres cele 3 mesiace predtym, ale v nemocnici sa to cele zomlelo tak rychlo a lekari, sestry aj spolubojovnicky (tini1983) boli uzasni a po 4 dnoch som bola doma, nebolo to nic hrozne, najhorsie bolo to, ze som den po nemohla jest 😄😁 teraz rana pekne zhojena, po 4 tyzdnoch uz som ok, a citim sa neporovnatelne lepsie ako predtym.
@lula6500 a hlasivky mas ok? vraj casto sa stava,ze dojde k nejakemu poskodeniu :/….ja mam praveze velku cystu na pravej strane a na lavej mam mensi uzol…tak lekarka zatial vaha ci operovat,ale kedze cysta sa zvacsuje tak to nie je dobre…ale zlazu mam v poriadku,hodnoty ukazkove…len ta cysta ma uz 3 cm
Ahojte mne vyoperovali mediálnu krčnú cystu a prišli výsledky ze zhubný nádor na štítnej žľaze.. Konečne sa po dohadovali dohodli ze treba vyoperovat štítnu celu termín mam 7.9.2023 v Ružomberku a potom podať rádiojod na ten sa objednáva 4-6tyzdnov po operácii.. Viete
Mi prosím povedať ako dlho bude trvať hospitalizacia? Ďakujem 🤗
ahojte tak ja sa len s odstupom vyjadrím ....v máji som bola operovaná, operácia prebehla v poriadku avšak netušia ani lekári prečo mala som potom problém s hlasivkami napriek tomu že nervy poškodené neboli ....v každom prípade nebolo to až také strašné len som nemohla velmi nahlas rozprávať takže som tam chodila na kontroly 2 mesiace počas ktorých som robila hlasové cvičenia a po 2 mesiacoch všetko zase v poriadku ako predtým 🙂 a čo sa týka štítnej uplne v poriadku, nasadili m ieuthyrox ....no a baby bála som sa či nebude problém potom otehotnieť kedže s prvým sme problém mali dokonca sme museli na ivf.....nooo a v decembri som už zistila že som tehotná :D ...takže ja len tolko že nebyť euthyroxu ani neviem o operácii :D

Akoze po operacii? Ja osobne este nie som operovana tak neporadim