Operácia trombózy hlbokých žíl
Ahojte všetci. Prosím Vás, nemá niekto skúsenosti, kde operujú trombozu hlbokých žíl? V spádovej oblasti to neriešia už dva roky, nakoľko je i srdce slabé, nikto si to nechce vziať na triko, a pohadzujú nás od lekára po lekára, ale výsledok je akurát taký, že čo bolo v jednej nohe, už je aj v druhej. Alebo nejaký overený, babský recept. Ďakujem za každú radu a skúsenosť
@zontik nie.. ja som ležala na JIS v NR nemocnici a odtiaľ ma poslali na konzultáciu
@janulka257 A nevieš teda náhodou, či by sme sa tam dostali iba z vlastnej iniciatívy
@zontik neviem ale za pokus to stojí, určite je na nete nejake telefónne číslo. Cievnemu nejakému nechodíte?
@janulka257 Chodíme, cievne, hematologia, kardiológia, neurológia, nikto nemá žiadny problém, u každého lekára je to problém toho druhého 🙁
@zontik ahoj...ja som mala hlbokú žilovú trombózu a museli mi vložiť aj stenty. Operovali má v Martine a potom aj v Bratislave. Do košíka obidvoch nemocníc ma odporučil cievnu lekár. A myslím, že v tom NUSCH by určite lepšie zhodnotili, či je operácia vhodná. Sú tam veľmi dobrí odborníci
@jaja1991 stenty ti vkladali kvôli May Turnerovmu syndrómu? Mňa to bude asi čakať tiež...
Pozri na nete súkromnú kliniku cievnej chirurgie v Handlovej.Operovali známej hlbokú trombozu za 300€ jednu nohu.Bola veľmi spokojná.Aj moja sestra tam ide.
@zontik najskôr som bola v Martine. Všetko bolo v poriadku. Deň po prepustení noha opuchnutá a strašná bolesť že som nemohla na ňu poriadne dostupit. Tak som šla hneď k cievnemu a ten má hnal hneď do Bratislavy.
A keď sa to ťahá už tak dlho, tak ja by som už dávno zmenila lekára.
@jaja1991 Z okresu Námestovo..a jeden lekár má aj Námestovo, aj Kubín, a dá sa povedať, že aj Trstenu. Raz som mu volala, povedal mi, že môžeme byť radi, že ju vôbec vzali, lebo majú veľa, a poisťovňa im to nechce platiť..vyšlo mi z toho, že ľudí po porážke berú radšej, lebo majú za to viac peňazí...a keď sme chceli inde,tak nám povedali, čo povedali..jeden dr.v Kubíne nam povedal, že keď sme si začali chodiť do No, tak si tam máme ostať.takze tak chodí slobodná voľba lekára 😕

@zontik ahoj, ja mám hlbokú trombózu. Nemohli má operovať. Ale operujú v Bratislave v NUSCH, alebo v Banskej Bystrici SUSCH tam som bola na konzultáciu u Dr. Sivaka.