icon

Ortopedická ambulancia v Bratislave

janula17
16. aug 2016

Ahojte, prosim poradte mi dobrého ortopeda v Bratislave, moze byt aj sukromny. Mam nabeh na vybocene palce na nohách a kedze moja mama na to trpi chcem to riesit co najskôr. Dakujem pekne.

pribinak
•
16. aug 2016

SNOP na Zahradnickej, tam sa na vysetrenie objednava, doktori su fajn

lenkamaxim
•
16. aug 2016

Ja som tiez chodila do SNOPu aj ma tam operovali (prave koleno) mozem len odporucit

janula17
autor
•
16. aug 2016

Ďakujem, Snop som pozerala ale objednava sa tam az na január 😩 skoršie sa nedostanem ani za príplatok?? A koho by ste mi odporucili,ci je to jedno?
@lenkamaxim
@pribinak

lenkamaxim
•
16. aug 2016

O mna sa staral pan doktor Smetana,mne vsak SNOPku odporucil aj z Tehelnej pan doktor Vesely.Uuuzasny clovek,skvely pristup,profesional,zachranil mi koleno..A kedze on uz neoperuje iba ordinuje tak ma poslal na SNOP k tomu panovi Smetanovi.Takze mozes skusit aj pan doktora Veseleho

janula17
autor
•
16. aug 2016

@lenkamaxim ďakujem veľmi pekne,skúsim mu zavolať.Nemas náhodou naňho este číslo?

lenkamaxim
•
16. aug 2016

@janula17 nemam ale na nete urcite najdes

pribinak
•
16. aug 2016

@janula17 to je jedno, podla mna su tam vsetci ortopedi ok, poplatok je cca 10e

rainee
•
11. jún 2018

ahojte, potrebujem ortopedicke vysetrenie pre dceru (ploche nohy) a nasledne ort. topanocky. so starsou sme chodili do snopu, ale teraz mi napisali ze volny termin maju v januari 2019,snad si robia srandu. viete mi prosim poradit ci mozem ist ktoremukolvek ortopedovi a on mi da doporucenie na topanocky, alebo ako tu funguje? lebo rok cakat na termin nebudem 🙂 dakujem