icon

Otrasná bolesť malíčka: Ako ju riešiť?

1. nov 2023

Prosím vás čo to je a ako to riešiť? K Dr sa nedostanem. Bolesť to je horšia ako keď bolí zub. Každý krok ma bolí :(

Otrasná bolesť malíčka: Ako ju riešiť?
mamina7070
1. nov 2023

bez doktora tazko to mas z topanok ?

autor
1. nov 2023

@mamina7070 ja neviem naozaj. :( som denne na nohách ale topánky ma vyslovene Netlačía. Na druhej nohe to nemám

janinah
1. nov 2023

Daj foto ešte raz do komentárov aby sa dalo zväčšiť

autor
1. nov 2023
teki1
1. nov 2023

Inú foto nemáš? Vyzerá ako po zlomenine s vykrútením dnu.

janinah
1. nov 2023

Od mykozy po otlaky...začni u obv.dr.a pedikerky

veselo_neveselo
1. nov 2023

Tyjo, tam moze byt viac veci... Nezarasta ti nechet? Nemas to kurie oko bud to nalavo alebo na vrchu? Ci su to len otlaky?
Nezadrela si si triesku, nenakopla si nieco malickom? Preco ho mas taky vykruteny ponad ostatne prsty?
Hocico z toho vie boliet jak fras.

janinah
1. nov 2023

@teki1 kožu pozeraj.ale zlá foto...chce to dve fotky zvlášť každú stranu a za dobrého denného svetla

masandra
1. nov 2023

Zatiaľ kým sa dostaneš k dr daj si na to nastrúhaný zázvor ak máš, ak nemáš, tak nastrúhaný zemiak, na to sáčok, a ponožku. Zemiak aj zázvor sťahujú zápal, určite je to lepšie ako nerobiť nič 🙂

janinah
1. nov 2023

@masandra tak už nič jej nechýba ku šťastiu,len to rozdráždiť či poleptať babskými radami
autorka,jedine betadine ako dezinfekciu

isis234
1. nov 2023

Na pohotovosť , ak je neskorý termín k odbornému lekárovi. Zatial dávať betadine

masandra
2. nov 2023

@janinah podľa vašej správy môžem so 100% pravdepodobnosťou povedať, že ste to v živote neskúšali 🙂 zázvor vyťahuje zápal a pokožku nepolrpta, dáva ma sa vreckovku a nechá sa pôsobiť 🙂

macekovam
2. nov 2023

Kúp si v lekárni gafrovu masť a zslep si to aj na noc.. Vytiahne zápal ak tam je

petronelag
2. nov 2023

A ako dlho je ten malíček takýto? To vyzerá ako zarastený nechet aj mykoza, aj odtlačené od topánok a aj zanedbané. Ak sa nedá rýchlo dostať k lekárovi, tak by bolo dobré si to máčať v repíkovom čaji a potom potrieť betadine, aby dezinfikovalo.

henriettv
2. nov 2023

@isis234 na pohotovosť? Prečo?

nin12345
2. nov 2023

Neviem ci boli to hore alebo to naboku.. to hore je pravdepodobne kurie oko a to vie byt bolestive a to na boku mykoza

mamina7070
2. nov 2023

stacilo by ist pedikerke takej kvalitnej

veselo_neveselo
2. nov 2023

@isis234 Toto nie je na pohotovost, preco? Pohotovost nesluzi ako nahrada rychlejsieho terminu k doktorovi.

alickapusinka
2. nov 2023

toto biele je ako hnis.

isis234
2. nov 2023

@veselo_neveselo tak mi povedala sestrička, ked sa mi 2x neušla ráno časenka, hoc som tam bola od 5 hodiny. Povedala: "choďte na pohotovosť." . Preto sú na pohotovosti nahnevaní. Ale to robia tie dlhé čakacie termíny a časenky.

isis234
2. nov 2023

@henriettv ak má silné bolesti, a má neskorý termín k lekárovi. Veď sa jej to môže zapáliť.

henriettv
2. nov 2023

@isis234 pane bože, toto nemyslíte vážne