Otrasná bolesť malíčka: Ako ju riešiť?
@mamina7070 ja neviem naozaj. :( som denne na nohách ale topánky ma vyslovene Netlačía. Na druhej nohe to nemám
Tyjo, tam moze byt viac veci... Nezarasta ti nechet? Nemas to kurie oko bud to nalavo alebo na vrchu? Ci su to len otlaky?
Nezadrela si si triesku, nenakopla si nieco malickom? Preco ho mas taky vykruteny ponad ostatne prsty?
Hocico z toho vie boliet jak fras.
Zatiaľ kým sa dostaneš k dr daj si na to nastrúhaný zázvor ak máš, ak nemáš, tak nastrúhaný zemiak, na to sáčok, a ponožku. Zemiak aj zázvor sťahujú zápal, určite je to lepšie ako nerobiť nič 🙂
Kúp si v lekárni gafrovu masť a zslep si to aj na noc.. Vytiahne zápal ak tam je
A ako dlho je ten malíček takýto? To vyzerá ako zarastený nechet aj mykoza, aj odtlačené od topánok a aj zanedbané. Ak sa nedá rýchlo dostať k lekárovi, tak by bolo dobré si to máčať v repíkovom čaji a potom potrieť betadine, aby dezinfikovalo.
Neviem ci boli to hore alebo to naboku.. to hore je pravdepodobne kurie oko a to vie byt bolestive a to na boku mykoza
@isis234 Toto nie je na pohotovost, preco? Pohotovost nesluzi ako nahrada rychlejsieho terminu k doktorovi.
@veselo_neveselo tak mi povedala sestrička, ked sa mi 2x neušla ráno časenka, hoc som tam bola od 5 hodiny. Povedala: "choďte na pohotovosť." . Preto sú na pohotovosti nahnevaní. Ale to robia tie dlhé čakacie termíny a časenky.

bez doktora tazko to mas z topanok ?