icon

Panický atak a nemožnosť sa nadýchnuť

8. jún 2022

Prosím vás, tie, ktoré trpíte PA a sťaženým dýchaním, ako si pomáhate? Ja som celý deň v jednom kolotoči, práca, deti a večer to na mňa príde v úplnom kľude. Cítim, ako mi silno bije srdce a ťažko sa mi dýcha. Nepomáha ani počítanie, respektíve iba na chvíľočku. Ani Persen. Nemôžem kvôli tomu ani spávať a trvá to aj hodiny vkuse. Ďakujem.

saraxyz
•
8. jún 2022

Mala by si ist ku psychologovi, alebo psychiatrovi.

kormino
•
8. jún 2022

mne pomohli lieky od psychiatra,mala som to iste,plus trpnutie ruky,tlak na hrudi.Vzdy len večer,neskor aj v noci,persen je slabý na panické ataky.

dagmarovita
•
8. jún 2022

to treba riesit s dobrym psychiatrom, pomoze, je o tom kratka relácia v archive na radiu lumen, program uv hovor, su tam rozumné rady.

emelia
•
8. jún 2022

Mne pomáha hlboke dýchanie do papierového sáčku....ale tiež zvažujem návštevu psychológa...

hennyinnsbruck
•
8. jún 2022

Skus dychanie do sacku👍

autor
•
8. jún 2022

@hennyinnsbruck a ako sa to robí? Mám dýchať ústami alebo nosom?

lagunka0000
•
8. jún 2022

Mne pomohlo začať niečo robiť, mne sa to robilo keď už som zaspavala alebo som sa na to zobudila. Musela som vstať a niečo začať robiť, a pomohlo to.

jaass
•
8. jún 2022

Ženy načo tu píšete hneď psycholog a psychiater🤦‍♀️🤷‍♀️ Autorka, naučiť sa dýchať, vedieť správne dýchať do sacku a veľa veľa magnezia. Ak chceš napis mi správu.