Panika a úzkosť
Ahojte.Prosím Vás už asi rok mávam tieto hrozné stavy závraty,búšenie srdca,strach s infarktu,strach že mi nikto nepomôže..Niekedy mám mesiac pokoj,niekedy závraty 2x do týždňa ako kedy..Pokiaľ som túto ,,chorobu,, nepoznala ani som neverila tomu že to naozaj existuje.Čo Vám prosím Vás pomáha ? Som stoho nešťastná prečo to trápi práve mňa :( Ďakujem

Skús minerály a výživové doplnky, bez predpisu.. magnézium, horčík, draslík.. ja osobne som si kúpil dneska bublinkové tabletky na úzkosť, stres atď.. skúsim to a uvidím, mesiace trpím depresiami a uzkostnymi záchvatmi.. som objednaný aj k psychiatričke ale termín mám až o 2 mesiace takže skúsim vydržať na tomto.. 🤷
@henrich_666 veru skus vydrzať na tomto. Nikdy si nedavaj lieky od psychiatricky. Iba ta zlozia. Treba si dat vsetky tieto doplnky ktore uzivas a este k tomu vitamin c ale az 3000 mg. A viac.
Ale zlepsenie pocitis az po pol roku. A uzivaj to aspon rok.
Vyvaruj sa myslienkam ktore ti sposobuju depresiu. Povinne!!!
Rozkaz si to. Ked pride myslienka z ktorej ti je iba teosku smutno okamzite si vygoogli vtipy. Aby si myslienku zahnal a zabudol ze sa vobec k tebe chystala.
Ak toto dodrzis pol roka zacnes sa uzdravovat.
Ďakujem Vám všetkým,moja voľba bola psychologicka nakoľko lieky som absolútne nechcela!! Po niekoľkých terapiach čo som absolvovala žijem od Augusta naplno pretože to zmizlo.Sem Tam nejaká malá úzkosť príde ale nevšímam si ju ;)
@reny73 Dnes sa cítim o niečo lepšie, stále je to take trochu nestabilne, menia sa mi nálady aj podľa počasia. no je to neporovnateľne lepšie ako predtým. Beriem sertalin 3x1 tabletu denne, chodím na pravidelne kontroly k psychiatričke a posledné 4 mesiace aj k psschologovi ktorý má učí ako sa s tým vyrovnať a bojovať s tým, aby som neskôr pri vysádzaní liekov všetko zvladala. Dnes je napríklad deň kedy sa mám horšie ale viem, že to prejde, snažím sa stále niečo robiť. Ak niekto už nevládze a nevie ako ďalej (tak ako som ti mala ja) nebojte sa požiadať o odbornú pomoc. Ja som sa veľmi bála liekov no teraz s odstupom času viem, že vďaka ním ešte žijem. Verím, že dokážem čeliť tomu všetkému aj bez liekov, sle zatiaľ sa na to necítim, potrebujem sa to všetko naučiť. Držím palce všetkým, ktorý sa potýkajú s podobnými vecami.
@kinderkooo. Tak ako sa mas navstevujes este psychologicku
@veronikafoltanova Ďakujem za opýtanie.Ale už nie nakoľko som sa stoho hlavného dostala. Ale sem tam ešte úzkosť príde..
Prosím vás tie co mate stavy úzkosti a paniky keď ste začali brat AD prešlo vám to? Už ste úplne v pohode?
@kinderkooo Dobrý deň ako ste si pomohli?

@jaa00 tak skus sa niečim pozityvnym naladiť rob čo ťa bavi ja som mavala tiež take zle stavy a chodim aj ku psychiatričke ale som už druhy rok len na jednej tabletke a mala som aj šesť denne ale mne veľmi pomohlo sedenie u psychologičky a to len jedno ale bola som tam skoro tri hodiny🙂