icon

Pichli sme ihlou a išla tmavá krv: čo to môže byť?

Včera o 18:37

Prosím vás, čo by to mohlo byť? Pichli sme ihlou a išla tmavá krv. Myslela som si že je to uher/ vriedok. Mam to asi rok.... K lekárovi pôjdem čo najskôr. Ďakujem prvá foto je pred manipuláciou.

anonym_f7fc39
Včera o 18:40

@anonym_autor a nie je to nejake znamienko? No velka chyba bola pichat do toho, to prečo si robila ?

motylik2559
Včera o 18:48

@anonym_autor Vyzera to ozaj ako znamienko, ale pichat do toho ihlou, lebo tvoj usudok bol vriedok? Ani keby bol, tak nie je dobre do neho dobat ihlou🤦‍♀️ Takze ozaj co najskor k dr.

maryetta
Včera o 18:55

Po roku si mysliet ze je to vriedok 🙈😩

ivicatolic
Včera o 19:19

@anonym_autor fúúú, to nebola dobrá voľba pichať do ročného neviem čoho 👉, polemizovať by mal iba doktor

anonym_a209a5
Včera o 19:28

@anonym_autor kludne cierne znamienko. Smer kozny.

anonym_863b16
Včera o 23:16

@anonym_autor preboha, to vyzerá fakt ako znamienko 🧐 Keby to bol upchatý hnusný pór, správalo by sa to po pichnutí ihlou asi ináč.

anonym_889fdd
Dnes o 04:49

No ja nechcem strasit, ale ak to mas rok!!!, tak to pravdepodobne nebude nejaky zapaleny por s chrastou a zaschnutou krvou na nom, ale skor cierne znamienko, ktore je najrizikovejsie a uprimne, mne to pripomina melanom, smer kozne a urgentne! A nepichat do toho, preboha 🫣.

autor
Dnes o 07:15

.

autor
Dnes o 07:20
@anonym_autor

.

@anonym_autor samozrejme viem aká to bola blbosť pichať do toho. Verte, že takú kravinu už v živote neurobím🤦‍♀️ Našťastie ide o znamienko. Dostala som masticku.

anonym_bc1cbc
Dnes o 07:35

Byvaly sused,si takto znamienko rozkrabol,dostal otravu krvi a zomrel.Neni to sranda.Ked sa niekedy vytvori znamienko,niekedy vie samo aj odpadnut,ale to su take ine znamienka,alebo su to skor nejake vyrostky.