Pichli sme ihlou a išla tmavá krv: čo to môže byť?
Prosím vás, čo by to mohlo byť? Pichli sme ihlou a išla tmavá krv. Myslela som si že je to uher/ vriedok. Mam to asi rok.... K lekárovi pôjdem čo najskôr. Ďakujem prvá foto je pred manipuláciou.
@anonym_autor Vyzera to ozaj ako znamienko, ale pichat do toho ihlou, lebo tvoj usudok bol vriedok? Ani keby bol, tak nie je dobre do neho dobat ihlou🤦♀️ Takze ozaj co najskor k dr.
@anonym_autor fúúú, to nebola dobrá voľba pichať do ročného neviem čoho 👉, polemizovať by mal iba doktor
@anonym_autor kludne cierne znamienko. Smer kozny.
@anonym_autor preboha, to vyzerá fakt ako znamienko 🧐 Keby to bol upchatý hnusný pór, správalo by sa to po pichnutí ihlou asi ináč.
No ja nechcem strasit, ale ak to mas rok!!!, tak to pravdepodobne nebude nejaky zapaleny por s chrastou a zaschnutou krvou na nom, ale skor cierne znamienko, ktore je najrizikovejsie a uprimne, mne to pripomina melanom, smer kozne a urgentne! A nepichat do toho, preboha 🫣.
.
.
@anonym_autor samozrejme viem aká to bola blbosť pichať do toho. Verte, že takú kravinu už v živote neurobím🤦♀️ Našťastie ide o znamienko. Dostala som masticku.
Byvaly sused,si takto znamienko rozkrabol,dostal otravu krvi a zomrel.Neni to sranda.Ked sa niekedy vytvori znamienko,niekedy vie samo aj odpadnut,ale to su take ine znamienka,alebo su to skor nejake vyrostky.

@anonym_autor a nie je to nejake znamienko? No velka chyba bola pichat do toho, to prečo si robila ?