Platby za hospitalizáciu v prípade dlhov na zdravotnom poistení
Dobry den cloveku co robí s bránami u nás vyskočilo a zranil osa rameno a vzali ho do nemocnici , lenze nechcel ísť koli toku ze ma velke dlzoby niekolko tisic vraj na ZP do nemocnici bude nieco platit? Skoro nás zabil za sanitku. Ked si to neplatí alebo kolko , ako to je s neplaticmi. Pracuje na cierno akoze je to domová práca fuška. On nema zamestnávatela ma zivnost
ďakujem za odpovede zaujǰma nás to doma
Neodkladnu zdravotnu starostlivost nebude platit aj ked je neplatic. To ostane je podla toho ci v nemocnici ostane a co mu budu robit. Ty sa nestresuj, je to jeho problem. Vy ste zavolali sanitku, lebo mal uraz.
@viestta no dobre tak dakujem vám s ad tam nebude spat dva dni stým.ach
No len uplny idiot si neplati zdravotne, ked robi k tomu este aj fyzicku manualnu pracu ...
Dobre že si tu sanitku zavolala. Jeho vec že odmietol ísť. Jeho problém že je neplatič. Vy ste si splnili povinnosť a zavolali pomoc
Podľa IČO si treba vždy živnostníka preveriť na https://dlznik.zoznam.sk/ a ak má dlhy takého ani nevolať na prácu.
Fuha dakujem nevedela som ze to sa dá najst ze to je verejne oznámim to nasim. Dakujem. A je to tak on robí s tazkymi branami a este aj vrta aj tazkymi vecami aj iné.
Fuha dakujem nevedela som ze to sa dá najst ze to je verejne oznámim to nasim. Dakujem. A je to tak on robí s tazkymi branami a este aj vrta aj tazkymi vecami aj iné.
@anonym_autor je jedno čo robí. K úrazu môže prísť pri čomkolvek.
@anonym_autor tvoji rodičia ho zamestnávajú?
potom takito idioti vyplakavaju v Nocom case, ze nedostavaju nemocenske a stat sa o nich nestara. Mali by mu to dat cele preplatit.
@anonym_autor tvoji rodičia ho zamestnávajú?
@rozculena nie len nam robí branu momentalne rozbabranú a on je tam. Zobratý prec. To ako keby si zavolate kurenara ze robí na seba len
@anonym_autor hore do hľadania dáš IČO
potom v nájdených záznamoch klikneš "živnostníci"
potom v časti Vyhľadané firmy, osoby a prepojenia klikneš na meno živnostníka
potom klik "Overiť zadĺženosť"
ak našlo dlh klikneš "Zdravotné poistenie"
znovu klik na meno živnostníka
a potom zobrazí aká poisťovňa aj sumu ktorú dlží
ak to nieje živnostník ale firma, tak na stránke https://finstat.sk/ zadáš IČO a dlhy hneď ukáže
@anonym_autor požiada si o splátkový kalendár.Traz sa to menilo u lekára nesmie vyskočiť hláška, že je neplatič, keď si ide dať lieky predpísať, prevenciu Toto je urgent zase to spadá pod to, že ho ošetria.Ostatne je jeho pruser
osetria ho na urgente ako kazdeho a poslu domov, dalsia liecba uz bude prebiehat podla toho ako si on co zariadi. Nepredpokladam, ze s takymito zraneniami hospitalizuju cloveka na xdni... posledne sme takto isli s polovickou na urgent,mal zlomeninu komplikovanu, tiez rameno, poslali ho normalne domov po rtgcku, obviazali, a potom kontroly a operacie sa riesili v druhom kole behackami po lekaroch (dlhy nemal). Nemyslim teda, ze ho hned budu brat na operacku a nieco mu robit.
Lekar ho nevezme bez uhrady ani na rehabku, ani nikam = pojde ako samoplatca alebo ho rovno poslu prec, Uhradi si, a pojde sa liecit.
V KAZDOM pripade, toto naozaj nie je vasa starost, on pri svojej rpaci ma dbat na toto .. a mat aj poistenie urazove apod... lebo pri takejto praci sa moze stat hocico..
potom takito idioti vyplakavaju v Nocom case, ze nedostavaju nemocenske a stat sa o nich nestara. Mali by mu to dat cele preplatit.
@anonym_82b9cf O co lepsie su idiotky, ktore cely zivot nepracuju, su zeny v domacnosti, bud neplatia nic, alebo platia len minimalnu zdravotku, ale sposobuju najvyssie naklady (tehotenstvo, porod, osetrenie deti,...) a vsetci na ne doplacaju. A to nehovorime o dochodku, na ktory tiez neplatia, alebo zase iba minimum, ale cerpat by chceli maximum. Ak povieme A, povedzme aj B. Ten zivnostnik sa aspon zivi sam a necaka na davky od statu kazdy mesiac.
Nevadi, zalozi zbierku na D... a ked to bude dostatocne srdcervuce, daco vyzbiera😏
@anonym_82b9cf O co lepsie su idiotky, ktore cely zivot nepracuju, su zeny v domacnosti, bud neplatia nic, alebo platia len minimalnu zdravotku, ale sposobuju najvyssie naklady (tehotenstvo, porod, osetrenie deti,...) a vsetci na ne doplacaju. A to nehovorime o dochodku, na ktory tiez neplatia, alebo zase iba minimum, ale cerpat by chceli maximum. Ak povieme A, povedzme aj B. Ten zivnostnik sa aspon zivi sam a necaka na davky od statu kazdy mesiac.
@anonym_b7e94f ale tie idiotky si aspoň niečo platia, aspoň nejaké minimum dajú do spoločnej kasy, keďže z nej chcú čerpať. Tento Idiot si myslel, že osere všetkých, aj štát a vybabre si systémom. Tak nech si to sám platí. Ipa úplný blbec si môže myslieť, že sa mu nikdy nič nestane. Nielen že neplatí zdravotku, očividne neplatí ani sociálku, to znamená, že keby zostal trvalo postihnutý, nedostane od štátu nič. Hádaj kde všade by vyplakávala a koho všetkého by vinil za svoju blbosť?
To nie je len o tom, že ten živnostník sa sám živí, je to o tom, že odrbáva nás všetkých.
@anonym_b7e94f
Na davky necaka, ale doktora by chcel, aby mu pomohol. Po ceste jazdit bez vymolov, vecer v dedine aby sa svietilo, aby mu deti do skoly chodili, to by tiez bolo dobre, ze?
Minimalne zdravotne prispevky su stale lepsie ako niekolkotisicove dlhy na zdravotnom, to si zas priznajme. Dochodku dostanes tolko, kolko si odvedies.
@anonym_b7e94f tie idiotky ako ich nazývaš aspoň niečo platia. Zbytočne prskáš na ne.
Tento neplatí nič a nedostane ani krémeše.
@anonym_b7e94f tie idiotky ako ich nazývaš aspoň niečo platia. Zbytočne prskáš na ne.
Tento neplatí nič a nedostane ani krémeše.
@veselo_neveselo
@anonym_4e3981 ešte sa stavím, že pán im nedá ani doklad o úhrade, žiadna záručná doba, žiadne záruky kvalitnej práce a keď odflákne robotu, tak autorke zostanú oči pre plač.
@veselo_neveselo
@anonym_4e3981 ešte sa stavím, že pán im nedá ani doklad o úhrade, žiadna záručná doba, žiadne záruky kvalitnej práce a keď odflákne robotu, tak autorke zostanú oči pre plač.
@anonym_82b9cf to je už ich problém.
@anonym_autor známeho brat si tiež neplatil zdravotné, a šup operácia ( neviem či chrbtice či kolena ) a skladala sa celá rodina. Bolo to cca 5r.dozadu
@anonym_b7e94f
Na davky necaka, ale doktora by chcel, aby mu pomohol. Po ceste jazdit bez vymolov, vecer v dedine aby sa svietilo, aby mu deti do skoly chodili, to by tiez bolo dobre, ze?
Minimalne zdravotne prispevky su stale lepsie ako niekolkotisicove dlhy na zdravotnom, to si zas priznajme. Dochodku dostanes tolko, kolko si odvedies.
@veselo_neveselo je to tak s tym odvodom a dochodkom aj mojej mame sa to stalo. Zivnostnicka a ma maly dochodok malo si odviedla a teraz to vidí ..otec jej hovoril. A ten pán ako ma peknu pracu len ma este nieco dokoncit ale vidime meno a iba aktualizacou ze april naposledy vseobecna poistovna ukazuje
+ ze april dlh. Aj Union
Nechapem dve poistovne tam ukazuje po 4x

Neodkladnu zdravotnu starostlivost nebude platit aj ked je neplatic. To ostane je podla toho ci v nemocnici ostane a co mu budu robit. Ty sa nestresuj, je to jeho problem. Vy ste zavolali sanitku, lebo mal uraz.