icon

PN a kontrola

10. nov 2021

chodia na kontroly aj vo večerných hodinách? ...som pn 2 týždne (zlomená ruka) a máme mať teraz jednu menšiu oslavu tak že či by sa večer okolo 18tej dalo vybehnut na 2 hodinky?

janage
10. nov 2021

Chodia a aj cez víkend

sisa_s
10. nov 2021

Ak nemas vychadzky, tak nie, nevybehnes na 2hodinky 😉 kamoske aj po 20h prisla kontrola

nafka0483
10. nov 2021

Chodia aj v rannych, doobednych, obednych, poobednych aj vecernych hodinach. Aj tesne pred vychadzkou aj tesne po. Dokonca aj 2x - pred vychadzkou a hned po nej, ci je cas naozaj dodrzany. Aj cez vikendy, aj cez sviatky. Aj tehotnym.

Ak nemas v tom case vychadzky a nie si u lekara, tak porusujes liecebny rezim.

autor
10. nov 2021

@sisa_s vychádzky mám ale nie večer :D ...och hrozné ...to ste ma teda nepotešili

panelacikova
10. nov 2021

mne neboli rok

klarissa25
10. nov 2021

@panelacikova to neznamena že niekomu nemôžu prísť aj 2x v priebehu mesiaca...

makova333
10. nov 2021

Aj o 7.00 h rano ti mozu prist, aj o 19.00 h vecer, kedykolvek.

len_nig
10. nov 2021

Úprimne, keď si na PN 2 týždne ešte o tom sociálna ani nevie 😁 ale samozrejme netreba riskovať

lilinka88
10. nov 2021

@len_nig neviem odkiaľ berieš túto info,že o Tom SP ani nevie 🙈

erikaa09
10. nov 2021

Sestre prisli o 22. A mne presne minutu po skončeni vychadzky.

len_nig
10. nov 2021

@lilinka88 odtiaľ, že som sama volala a sociálku po vyše mesiaci PNky že stále nemám doma rozhodnutie či mi to vedia pozrieť a pani mi povedala že ona ani neeviduje zatiaľ že som PN, že majú toho veľmi veľa, že isto je to na pobočke ale nie je to zaevidované. 🤦🏻‍♀️

lilinka88
10. nov 2021

@len_nig nepleť si to,že na nemocenskom nemajú zaevidovanu tvoju PN s tým,že ani lekárka neposlala svoje časti na posudkovu činnosť, ktorá vykonáva kontrolu. Jednu časť posiela lekár, druhú máš ty a cez zamestnávateľa ide na SP. Takže ti, ktorí robia kontroly veľmi rýchlo vedia,že si PN

len_nig
10. nov 2021

@lilinka88 veď v poriadku, ja liečebný režim dodržiavam, mne nemusíš odpisovať ako malému decku.

lilinka88
10. nov 2021

@len_nig nepišem ako malému decku,iba som ti vysvetlila ako to funguje, keďže si napísala nesprávnu informáciu

mogaa
10. nov 2021

kontrola ti môže prísť do 22:00

nafka0483
10. nov 2021

@len_nig Nemozes podla svojho pripadu tvrdit ze SP o autorkinej PNke este nevie 🤦‍♀️

len_nig
10. nov 2021

@nafka0483 ale nezabúdajme že som napísala že samozrejme netreba riskovať 😊 či to ste si už neprečítali? 🤦🏻‍♀️

nafka0483
10. nov 2021

@len_nig Precitala, to je ok. Ale prva cast co si napisala je uplna hlupost nezakladajuca sa na pravde.

Ako keby som napisala, ze prvy trimester tehotenstva mozes brat drogy, to este na babo nema vplyv. Ale samozrejme, netreba riskovat.

len_nig
10. nov 2021

@nafka0483 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ no ako porovnávať branie drogy v tehotenstve a porušenie vychádzok počas PN to má akú logiku? Ale to je len rečnícka otázka, už mi odpovedať nemusíš 😊 pekný večer

angelinja
10. nov 2021

@erikaa09 inak toto by som chcela vidiet, co to ma znamenat o 22 hod???a ked mame deti tak akoze si vklude zvonia?to je zas nehoraznost a toto malo byt davno zakazane co ma co kto byt u mna o 22 hodine nejaky pajac zo socialky

nafka0483
10. nov 2021

@len_nig Neporovnavam drogy a porusenie terminu vychadzok.

Porovnavam absurdne vyjadrenie: "Úprimne, keď si na PN 2 týždne ešte o tom sociálna ani nevie 😁"
s absurdnym vyjadrenim "prvy trimester tehotenstva mozes brat drogy, to este na babo nema vplyv"

Aj jedno aj druhe je mega blbost.