icon

PN - kontrola

12. aug 2023

Otázka mal niekto kontrolu v blízkej dobe v sobotu alebo v nedeľu ?

viestta
•
12. aug 2023

Kontroly chodia aj cez vikendy

autor
•
12. aug 2023

@viestta otázka znela ,či niekto v blízkej dobe mal
Áno viem že chodia

viestta
•
12. aug 2023

Ked uz, tak v nedavnej dobe, blizka moze byt len buducnos, minulost je nedavna

nelca84
•
12. aug 2023

Ked niekto napise, ze nemal, tak odides na vikendovy pobyt a budes dufat, ze ani tebe nepridu?

danielittar
•
12. aug 2023

Kamarátka mala minulý mesiac v nedeľu večer, takže chodia stále ... Ja som na PN takmer od začiatku tehotenstva, teraz ťahám na ôsmy mesiac a nemala som nikoho, ale samozrejme na to sa netreba spoliehať.

marhulka13
•
12. aug 2023

Ja v aprili

maciatkolulu
•
12. aug 2023

Sestra mala pred mesiacov v nedeľu o 18.00,kamoška mala tiež doobeda. Sused je dlhodobo a mal dva dni po sebe ,aj v sobotu a aj v nedeľu. Takže veľa šťastia.

rawmamka
•
12. aug 2023

Áno, kontroly chodia najmä v časoch, kedy sa očakáva, že pacient bude mať tendencie porušiť liečebný režim, navyše cez víkend sa nedá zohnať "dodatočne" pečiatka od lekára, že si bola v danom čase kontroly na vyšetrení (keďže lekári majú ordinačné hodiny cez pracovné dni, ibaže by si mala známeho lekára na urgente/pohotovosti, ktorý bude ochotný riskovať so svojou pečiatkou ) takže o to väčší risk, že človek príde o nemocenské dávky a narobí si zbytočné problémy. Je to 50:50 a treba zvážiť, či to za to stojí, ak áno, tak smelo do toho.

vkatush
•
12. aug 2023

Známy mal za týždeň 3x. Pri poslednej im už povedal, že nech sa ozvú dopredu, urobí im koláč a kávu.

autor
•
12. aug 2023

@vkatush tak to už je veru na kávu

ibrunova
•
12. aug 2023

Ja som bola dva mesiace a nič. Kamoška tri dni a prišli. V nedeľu o 14.30. Riaď sa tým, že ak si PN, máš dodržiavať, čo treba, inak vždy riskuješ..

autor
•
Autor odpoveď zmazal
•
autor
•
12. aug 2023

@ibrunova tak áno no prišli presne pol hodinu pred vychadzkami

mb2021
•
Odpoveď bola odstránená
•
ibrunova
•
12. aug 2023

Úplne zbytočne nad tým medituješ.

maciatkolulu
•
12. aug 2023

Ako,ale nerozumiem,veď si PN,tzn máš zdravotný problem ,tzn,nemáš behať ,keď môžeš,tak snáď si zdravá a zrus PN a hajde práca 😉potom môžeš vypadnúť na celý víkend

alickapusinka
•
12. aug 2023

áno chodia kontroly aj cez víkend.

alickapusinka
•
12. aug 2023

@mb2021 aj ku mne prišli v nedeľu tiež o 14:00.

alickapusinka
•
12. aug 2023

Ja som bola PN 1 týždeň a ukázali sa v nedeľu poobede.