icon

Po hodine sa mi urobila čiarka na Covid teste. Je pozitívny?

lily14
8. feb 2022

Po hodine sa takto urobila druhá čiarka,je pozitívny ?

Po hodine sa mi urobila čiarka na Covid teste. Je pozitívny?
birika
8. feb 2022

ano

lily14
autor
8. feb 2022

@birika lebo prvých 30 min len jedna

janai1
Odpoveď bola odstránená
lily14
autor
8. feb 2022

@janai1 15 min

lucia851
8. feb 2022

@lily14 nie je už pozitivny

ruzovakrava
8. feb 2022

@lily14 po hodine je už dosť neskoro a navyše je čiarka dosť posunutá. Takže podľa mňa nie ale spravila by som ďalší, napríklad ráno

lily14
autor
8. feb 2022

@ruzovakrava určite aj na pcr

huginko
Autor odpoveď zmazal
didaa
Autor odpoveď zmazal
janai1
Odpoveď bola odstránená
bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
lily14
autor
8. feb 2022

@bambulienka25 a napriek tomu su tu rozne názory!nekomentuje ak máš problém ako dlho cumim na test

lily14
autor
8. feb 2022

@huginko to má tiež napadlo

ailiba
8. feb 2022

@lily14 teda moja sestra je farmaceut a ona hovorila, že sa ma výsledok odčítať po 15 minútach. Potom už nie. To nie je tehu test. Tieto testy zvyknú zoxidovat po istom case. Po hodine je výsledok neplatný. Takže nie, si negatívna.

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
ailiba
8. feb 2022

@huginko nie je to tak

mikadooo
8. feb 2022

@lily14 nie to už neplatí. Po 15 minútach treba štandardne odčítať. Nám sa po hodine/dvoch všetkým spravili čiarky, a sme boli negatívni všetci potom 😄🙈. Tak sme zbytočne sedeli doma a čakali na pcr, no ale čo už, neboli sme si istí (to bola druhá vlna, všetci pokakaní sme boli doma po kontakte s pozitívnou osobou 🤷).

majkappp
8. feb 2022

Nie, nie je. Testy sa odčítavajú v závislosti od druhu zvyčajne od 15 do 25 minút. Po hodine je výsledok určite neplatný. Ináč, tento test je rozpitý, a to ružové čudo, nie je druhá čiarka.

rebellefleur
8. feb 2022

@lily14 - podľa mňa nie a hlavne ta druha čiarka ma byt pod T, nie v strede..

jjanulienka
8. feb 2022

Určite nie, urob další aby si mala kľud🤷🏽‍♀️

sovica
8. feb 2022

@lily14 Podľa výsledku testu si negatívna. Test odčítavaš do 15 minút. Keby si bola pozitívna, druhá čiarka nabehne najneskôr do 15 minút (zväčša nabieha do 2-3 minút) a vždy je oproti T-čku (nie v strede medzi C-čkom a T-čkom). Máš aj nejaké symptómy? Bola si v dlhšom kontakte s pozitívnym? Ak si si nie istá, sprav si nový Ag test alebo choď rovno na PCR test.

ukulela
8. feb 2022

Kde vidite pod Tckom druhu ciarku? To je sfarbene len nasiaknutie. Toto nie je pozitivmy test.

jamidea
8. feb 2022

@huginko blbost. Test ma navod. A je tam presne napisane kolko minut treba na odcitanie vysledku. Po tomto case ti moze vyjst aj ruzovy konik s troma ciarkami, no test uz nema vypovednu hodnotu.

zuzanaete
8. feb 2022

@bambulienka25 Tak doteraz sa hladali duchovia na tehotenskych testoch. Teraz sa uz hladaju aj na kovidovych. 🙂 Tot moje pozorovanie za posledne tyzdne.

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
lalenka33
8. feb 2022

Lovci duchov na MK neumierajú. Doteraz sa lovili na tehotenských testoch a teraz na covidových. Každý test má návod na použitie. Nie je tam preto, že by na svete bol nadbytok stromov a tak treba vyrobiť papier, ale nato, aby človek, ktorý vie čítať ai prečítal návod na použitie. Na každom teste je napísané do koľkých minút sa má odčítať výsledok. Je to skoro na každom teste do 15 minút. Potom má test letieť do odpadu. Naozaj stačí niekedy čítať.

patus_2
9. feb 2022

@lily14 nie, pozitívny nieje. Čiarka je veľmi blízko kontrolnej, je rozpitá a po 30 minútach bezpredmetná 😊

mable123
9. feb 2022

Pozitivitu Ti hneď ukáže....

019paula
9. feb 2022

Pozitivny test vyzera ako na foto (deti pozitiv) ja negativ....tvoj je negativ