Po hodine sa mi urobila čiarka na Covid teste. Je pozitívny?
@lily14 po hodine je už dosť neskoro a navyše je čiarka dosť posunutá. Takže podľa mňa nie ale spravila by som ďalší, napríklad ráno
@ruzovakrava určite aj na pcr
@bambulienka25 a napriek tomu su tu rozne názory!nekomentuje ak máš problém ako dlho cumim na test
@lily14 nie to už neplatí. Po 15 minútach treba štandardne odčítať. Nám sa po hodine/dvoch všetkým spravili čiarky, a sme boli negatívni všetci potom 😄🙈. Tak sme zbytočne sedeli doma a čakali na pcr, no ale čo už, neboli sme si istí (to bola druhá vlna, všetci pokakaní sme boli doma po kontakte s pozitívnou osobou 🤷).
Nie, nie je. Testy sa odčítavajú v závislosti od druhu zvyčajne od 15 do 25 minút. Po hodine je výsledok určite neplatný. Ináč, tento test je rozpitý, a to ružové čudo, nie je druhá čiarka.
@lily14 - podľa mňa nie a hlavne ta druha čiarka ma byt pod T, nie v strede..
Určite nie, urob další aby si mala kľud🤷🏽♀️
@lily14 Podľa výsledku testu si negatívna. Test odčítavaš do 15 minút. Keby si bola pozitívna, druhá čiarka nabehne najneskôr do 15 minút (zväčša nabieha do 2-3 minút) a vždy je oproti T-čku (nie v strede medzi C-čkom a T-čkom). Máš aj nejaké symptómy? Bola si v dlhšom kontakte s pozitívnym? Ak si si nie istá, sprav si nový Ag test alebo choď rovno na PCR test.
Kde vidite pod Tckom druhu ciarku? To je sfarbene len nasiaknutie. Toto nie je pozitivmy test.
@bambulienka25 Tak doteraz sa hladali duchovia na tehotenskych testoch. Teraz sa uz hladaju aj na kovidovych. 🙂 Tot moje pozorovanie za posledne tyzdne.
Lovci duchov na MK neumierajú. Doteraz sa lovili na tehotenských testoch a teraz na covidových. Každý test má návod na použitie. Nie je tam preto, že by na svete bol nadbytok stromov a tak treba vyrobiť papier, ale nato, aby človek, ktorý vie čítať ai prečítal návod na použitie. Na každom teste je napísané do koľkých minút sa má odčítať výsledok. Je to skoro na každom teste do 15 minút. Potom má test letieť do odpadu. Naozaj stačí niekedy čítať.
Pozitivitu Ti hneď ukáže....

ano