icon

Je môj tehotenský test pozitívny?

7. máj 2026

Meska mi MS 3 dni a urobila som si mamatest a vysiel mi takto- obidva. Je pozitívny?
Nemali sme ani styk v čase ovulácie, len 2 dni pred očakavanou MS aj to chránený.
Je to ako extremný šok keď vidim tieto testy hoci to nie su viditelne ciarky ale su ruzove
Mame uz 2 deti

Je môj tehotenský test pozitívny?
anonym_5684ab
7. máj 2026

Nepatrí mamatest medzi tie či robia falošné čiarky?

anjelicek26
7. máj 2026

toto by som ako ciarku nebrala

autor
7. máj 2026
@anjelicek26

toto by som ako ciarku nebrala

@anjelicek26 ano ved práve to neberiem ako čiarku… len ked sa pozriem na tie testy je to tam ruzovy naznak čiarky🙊 muz mi donesie dnes dr max testy tak to bude asi vačšia istota dúfam!

anonym_43dc76
7. máj 2026

Akoze sex ste mali pred 5 dnami a predtym nie? Tak po 5 dnoch by si ani takych duchov este nemala.

krasneleto
7. máj 2026

@anonym_autor aj keby si bola tehotna , je na test skoro podla styku, o ktorom si myslis , ze mohol byt plodny.. viac menej 2 dni pred MS by to bola skor rarita. . mama testy su nespolahlive co sa tyka falosnej pozitivity...

anonym_7f678f
7. máj 2026

ja som mala taketo ciarky a nebola som tehotna. toto je asi najhorsi test na trhu a urobil mi už v 3 cykloch duchov a nič nebolo.. vraj naj testy su LIVSANE. Inak ako chceš byť tehotna ked ste nemali sex v case ovulacie, len 2 dni pred aj to chraneny? Podľa mňa sa ti len posunul cyklus

anonym_a7fcca
7. máj 2026

nic tam nie je