Pocit vzduchovej bubliny v hrudníku. Čo to môže znamenať?
Ahojte. Rano som sa zobudila s cudnou bolestou a tlakom napravo na hrudi. Necitim to stale, len niekedy narazovo a z toho mam tu hrud ako keby ubolenu..
Nikdy som sa s tym nestretla. Mate niekto s tym skusenost? Vdaka 🙏
@anonym_autor auuu, cievy máš ok?
@anonym_50ef5a som v praci, tak potom budem zvazovat pohotovost 👍
@elenka.k hadam ano, nikdy sme cievy neriesili, nebol problem..
Este doplnim, pocitovo mam dojem, ako keby mi to udieralo do praveho pluca. Cca v tej polohe..
Kyselina, reflux. S tym sa na pohotovost nechodi. Este aj uzkostne stavy sa mozu premietnut na hrudi.
@anonym_autor taky mam reflux silny tlak na hrudi a lopticka v krku
@zabka79 vtedy ta to boli ako dlho? Je to uz treti den a furt ma to boli 🤔
@zabka79 vtedy ta to boli ako dlho? Je to uz treti den a furt ma to boli 🤔
@anonym_autor dovtedy dokedy si nedal nolpazu aspon dva dni. Ale to hlavne a najhorsie je v leze a meni to intenzitu, mozno mas nieco ine, u mna si mysleli ze cievy ale kardio bolo ok
Ahojte. Tak nakoniec to bol tietzeho syndrom.. bola som predtym chora na priedusky a liecila som sa podomacky.. stale som pokasliavala a zrejme z toho som si uhnala zapal hrudnej chrupavky..
Mam lieky na vykasliavanie a rehabilitacne cviky dychania a hned lepsie 🙂
Ahojte. Tak nakoniec to bol tietzeho syndrom.. bola som predtym chora na priedusky a liecila som sa podomacky.. stale som pokasliavala a zrejme z toho som si uhnala zapal hrudnej chrupavky..
@anonym_autor ty brďo to som v živote nepočula takéto slovné spojenie..nech si teda čoskoro fit, skoré uzdravenie 🙏
@anonym_autor 🙏

K lekárovi neplánuješ ísť? alebo ak neprejde tak na pohotovosť.