Pomohli vám biodermálne nite pri migréne z krčnej chrbtice?
Pomohli vám? Ak bolesti hlavy su az migrenozne a velmi časté a pochádzajú z krčných svalov napr. Ďakujem
@anonym_autor riesila som krcnu chrbticu a prestali resp vyrazne a citelne sa znizili ataky migreny
@anonym_d64165 tak to je super ďakujem pekne , nech to je len lepsie 🙂
@anonym_d64165 tak to je super ďakujem pekne , nech to je len lepsie 🙂
@anonym_autor su podla mna aj lepsie koznosti ako toto
@anonym_autor su podla mna aj lepsie koznosti ako toto
@taktotedanie ake prosím? Rehabky mi robia este horšie
@anonym_autor no hlavne musis mat vysetrenia, ze to je isto z krcnej
Darmo si budes davat nite ked mas problem inde
Reakcia na rehabilitacie je bezna! Skus iny typ, komunikovat s lekarom, fyzioterapeutom
Nestaci len ist na rehabku a neriesim dalej
Mas farmakoterapiu, botox, bio liecbu atd ale problem mas v krcnej tak ries primarne tu krcnu
@anonym_autor rehabky myslis take tie co ti da vseobecny lekar vymenny listok a na rehabilitacnom ta davaju na magnety, elektriky, skupinove cvicenia apod.? Alebo chodis fyzioterapeutovi?
@anonym_autor no hlavne musis mat vysetrenia, ze to je isto z krcnej
Darmo si budes davat nite ked mas problem inde
Reakcia na rehabilitacie je bezna! Skus iny typ, komunikovat s lekarom, fyzioterapeutom
Nestaci len ist na rehabku a neriesim dalej
Mas farmakoterapiu, botox, bio liecbu atd ale problem mas v krcnej tak ries primarne tu krcnu
@taktotedanie aha no mam uz druheho neurologa, ten ma poslal na EEG,EMG, vep, ocne , rtg krcnej a mri mozgu..nic specialne sa neukázalo
@anonym_autor rehabky myslis take tie co ti da vseobecny lekar vymenny listok a na rehabilitacnom ta davaju na magnety, elektriky, skupinove cvicenia apod.? Alebo chodis fyzioterapeutovi?
@nikolani od neuro odporúčanie na rehab c oblasti. Chodím na súkromnú fyzio kde sme mali vstupnú , cvičenie robíme , take rozne naťahovanie ked ležím a ona mi tak naťahuje hlavu ramena a pod ..no po par hodinách mam stale brutalne bolesti ktoré trvajú do ďalšieho dňa a lieky od bolesti vobec nezaberajú a ja uz sa vobec bojim chodit na dalsie sedenia. samozrejme to stale konzultujem ale nejak bez výsledku
@nikolani od neuro odporúčanie na rehab c oblasti. Chodím na súkromnú fyzio kde sme mali vstupnú , cvičenie robíme , take rozne naťahovanie ked ležím a ona mi tak naťahuje hlavu ramena a pod ..no po par hodinách mam stale brutalne bolesti ktoré trvajú do ďalšieho dňa a lieky od bolesti vobec nezaberajú a ja uz sa vobec bojim chodit na dalsie sedenia. samozrejme to stale konzultujem ale nejak bez výsledku
@anonym_autor rtg krcnej? Malo
Na to potrebujes minimalne CT lepsie este mri
Ak sama neurobis dalsie opatrenia na zlepsenie postavenia krcnej chrbtice tak darmo s tebou budu cvicit
Ze ta ti boli je uplne normalne a bezne, evidentne mas svaly v tahu
@anonym_autor rtg krcnej? Malo
Na to potrebujes minimalne CT lepsie este mri
Ak sama neurobis dalsie opatrenia na zlepsenie postavenia krcnej chrbtice tak darmo s tebou budu cvicit
Ze ta ti boli je uplne normalne a bezne, evidentne mas svaly v tahu
@taktotedanie ďakujem velmi pekne za tento pohľad, skusim nejak popohnat ďalšie vysetrenia ci mi neda

@anonym_autor riesila som krcnu chrbticu a prestali resp vyrazne a citelne sa znizili ataky migreny