Pomohlo vám užívanie Nolpazy pri refluxe?
Ti,co mate problem s refluxom alebo traviace tazkosti, uľavilo sa vam po uzivani nolpazy? Ak ano za kolko a ako dlho ste to brali?
ano pomohlo beriem roky nie pravidelne len pri dietnej chybe
áno
@anonym_autor 40mg 2x denne keď som mala veľkú krízu ale inak mi zaberá aj len 1x denne. A zmenu cítim tak po 2-3 dňoch
Ja s tým bojujem dlhé roky. Pažerák mám úplne zjazveny. Jeme 50 % chémie. Užívam Emaneru pomáha malo.
Ja s tým bojujem dlhé roky. Pažerák mám úplne zjazveny. Jeme 50 % chémie. Užívam Emaneru pomáha malo.
@anonym_224e53 dobrý deň ako viete že máte zjazveny pažerák ? Boli ste na nejakom vyšetrení ?
@anonym_autor mala si vysetrnie zaludka? Mne dala obvodna nolpazu na zaludok, ze sa to ma brat dlhodobo. Tak som to brala asi 4 mesiace ale ziadna zmena. Objednala som sa na gastro a mala som riadny zapal zaludka. Pri výraze doktora som mala pocit, ze az on sa zlakol. Odobral mi asi 8 vzoriek ale vsetko bolo OK. Ze sa nemam stresovat. Dal mi normalne lieky na ten zapal. Potom ma to preslo.

Beriem dlhé roky emaneru. Raz je lepšie, raz je horšie. Podľa toho, čo dom jedla.