Pomohlo vybratie mandlí na časté choroby?
Ano a stale sa velmi hnevam na rodicov, ze v detstve nedali suhlas na ich vyber. Cca 10 rokov som mala pokoj, az kym neprisli deti a ich bacily zo skolky 😂 ale zvladam ich bez teploty, bez pnky. Plus odpadlo vela dalsich zdravotnych problemov ako opakovane herpesy- jeden sa este nezahojil a mala som dalsi, nekonecne vaginalne mykozy..
áno, škoda že som neposlúchla lekárov skôr, ušetrila by som si veľa bolesti, mne to prešlo až do abscesu, dala som si ich vybrať a odvtedy mám pokoj, je to už skoro 20 rokov
Neviem, mne rodicia odmietli ako dietatu a ja som vdacna. Chora nebyvam takmer vobec, napriek detom, jaslickam, skolke a mojej oslabenej imunite... Ale ako dieta som mavala vkuse anginy a podobne. Akurat vtedy sa nepozeralo ci bakterialna alebo virus a sli automaticky ATB
poviem o dcere, seba si uz nepamatam. ale ona bola skoro stale chora, 3 tyzdne doma, 2 dni v skolke a zase. teraz bola v septembri, vybrali jej nosnu a tento sk.rok mala len raz sopel a 4 dni doma. to je pre nas priam zazrak a ano, mali sme to urobit este pred nastupom do skoly, mohli sme jej aj sebe usetrit kopec nervov
Ano mavala som strasne anginy ostala.som uz rezistentna na antibiotika..mandle.zozrane v tele chronivky zapal.vyberali v 15ke.chora teda nebyvam max nejake sople alebo crevne virozy..

@st_277 áno