icon

Pomohol vám Gutalax pri zápche?

michaela404
1. jan 2026

Ahojte pomohol vam gutalax na zapchu cipky mi nepomahaju uz som skusila vselico

Strana
z2
xckaretxxx
2. jan 2026

@michaela404 namiesal si slivky z kompótu do bieleho jogurtu

michaela404
autor
3. jan 2026
@senta_sofia

@michaela404 kup si lactulosu, uzivaj aj 5x denne na zaciatku, potom mozes davkovanie znizit. Nie je navykova.

@senta_sofia dal mi doktor dulphalac este som uzila len jednu davku mam to uzivat kim nebudem mat normalnu stolicu

senta_sofia
3. jan 2026
@michaela404

@senta_sofia dal mi doktor dulphalac este som uzila len jednu davku mam to uzivat kim nebudem mat normalnu stolicu

@michaela404 to je to iste, co sa ucinnej latky tyka

michaela404
autor
3. jan 2026
@senta_sofia

@michaela404 to je to iste, co sa ucinnej latky tyka

@senta_sofia ano ale mne tam napisali 2 krat denne 5 krat uz neni vela a vam sa za kolko upravila stolica

senta_sofia
3. jan 2026
@michaela404

@senta_sofia ano ale mne tam napisali 2 krat denne 5 krat uz neni vela a vam sa za kolko upravila stolica

@michaela404 To trva aj 3 dni, lez vidno vysledok, preto na zaciatku treba vyssie davkovanie a potom sa znizuje

michaela404
autor
3. jan 2026
@senta_sofia

@michaela404 To trva aj 3 dni, lez vidno vysledok, preto na zaciatku treba vyssie davkovanie a potom sa znizuje

@senta_sofia a vi ste 5 krat to brali len tich prvych 3 dni a potom kolko a po 3 dnoch uz ste mali normalnu stolicu

senta_sofia
3. jan 2026
@michaela404

@senta_sofia a vi ste 5 krat to brali len tich prvych 3 dni a potom kolko a po 3 dnoch uz ste mali normalnu stolicu

@michaela404 normalnu budete mat, ked vyprazdnite creva. Laktuloza viaze vodu, pomaha ju zmakcit, chvilu to trva, lez to prejde komplet vsetkym.

michaela404
autor
3. jan 2026
@senta_sofia

@michaela404 normalnu budete mat, ked vyprazdnite creva. Laktuloza viaze vodu, pomaha ju zmakcit, chvilu to trva, lez to prejde komplet vsetkym.

@senta_sofia dakujem pekne prepacte za tolko otazok len doktori vam nic nepovedia a co ste jedli ked ste mali zapchu

Strana
z2