icon

Pomôže pedikérka s liečbou bradavíc na chodidlách?

Dnes o 07:39

Ahojte, neviem sa zbaviť bradavíc na chodidle, chodim vypaľovať a nič, potierala som to takým roztokom vypadol mi názov, taka silna chemia z lekarne co to mala “chemicky znicit” po 2x aplikaciach,nič, akurat som nemohla stupať na nohu ako to bolelo.
Kožna mi vravela ze mam skusit pedikerku ktora to vystrihá, mne to vystrihat neslo, ale citala som ze by sa ani nemalo tak nechapem. Pomohla vam s tym pedikerka? Ak ano viete niekoho odporucit v KE prosim.

sissy27
Dnes o 08:46

@anonym_autor pedikerka ti moze osetrit kurie oko ale nie bradavice. Naco, aby to rozniesla dalsim klientkam??
Bradavice su virusoveho povodu, takze posilnit imunitu, pripadne nech ti lekar predpise antivirotika ak ich je velmi vela. Zmiznu aj same bez mechanickeho zasahu.

autor
Dnes o 09:57
@sissy27

@anonym_autor pedikerka ti moze osetrit kurie oko ale nie bradavice. Naco, aby to rozniesla dalsim klientkam??
Bradavice su virusoveho povodu, takze posilnit imunitu, pripadne nech ti lekar predpise antivirotika ak ich je velmi vela. Zmiznu aj same bez mechanickeho zasahu.

@sissy27 same asi tazko zmiznu ked uz ich mame vyse roka, pedikerna snad nepouziva jedno naradie bez dezinfekcie na vsetky klienky, antivirotika uzivam

zuzanaete
Dnes o 10:05
@sissy27

Spravna pedikerka ti bradavice osetrovat nebude. Je to ochorenie, ktore sa moze prenasat. Presne ako pise
@sissy27 . Pedikerka riesi kurie oka (otlaky), ale nie bradavice. Bradavice patria do ruk koznej a chcu trpezlivost. Treba posilnit imunitu. Hliva ustricova je dobra. Treba brat dlhsiu dobu.

lasona
Dnes o 10:06

Pedikerka ale nesmie ošetrovať bradavice. Jedine kurie oko. Pri bradavici odporuci lekára. To ti doktorka povedala somarinu.

petronelag
Dnes o 10:26

@anonym_autor A nie sú to kurie oká (otlaky)? Také vie pedikérka nejako vyrezať, ale nie každá. Oni sú tiež na rôznej úrovni.

sissy27
Dnes o 10:30
@anonym_autor

@sissy27 same asi tazko zmiznu ked uz ich mame vyse roka, pedikerna snad nepouziva jedno naradie bez dezinfekcie na vsetky klienky, antivirotika uzivam

@anonym_autor precitaj si to prosim ta znova - zmiznu bez mechanickeho zasahu, ked si vyriesis problem s imunitou. BRADAVICE SU VIRUSOVE OCHORENIE - nie kozmeticky problem. S herpesom ides na kozmetiku alebo ho liecis ? Tak s bradavicami je to rovnako.

lubina
Dnes o 10:37

@anonym_autor na bradavice si treba kupit Kolodium forte v lekarni a potierat tym a krasne zmiznu, koza akoby zoschla a odlupi sa a s nou aj bradavice. Treba to opakovat kym celkom zmiznu.

cimage
Dnes o 10:46
@lubina

@anonym_autor na bradavice si treba kupit Kolodium forte v lekarni a potierat tym a krasne zmiznu, koza akoby zoschla a odlupi sa a s nou aj bradavice. Treba to opakovat kym celkom zmiznu.

@lubina ano, tiez mi len toto pomohlo. Ja som sa s tym trapila roky a skusala rozne pripravky.
Podologicka mi s tym tiez nic nerobila, kvoli virusu. Poradila mi lapiz (ceruzka co scernie po naneseni) a aj lastovicnik, ale nezaberalo.

autor
Dnes o 11:06

Koloidum som mala ale to tiez nemalo efekt, objednala som lastovicnik, ja tiez nechapem preco mi kozna vravela ist s tym k pedikerke, pytala som sa ci vyrezat na chirurgiu, vraj to by este neriesila, aj sa bojim ako by sa to hojilo, uz aj laser som uvazovala a tu som citala nie najlepsie skusenosti na to, uz som zufala