Pomôže Urinal Akut pri začínajúcich príznakoch zápalu močových ciest?
Začalo ma páliť pri močení a mám pocit, že musím chodiť stále na WC, aj keď skoro nič nejde.
Zatiaľ nemám teplotu, krv v moči ani bolesť v krížoch. Skôr taký nepríjemný tlak dole v bruchu a rezanie na konci močenia. V lekárni mi odporučili Urinal Akut, tak rozmýšľam, či to skúsiť hneď na začiatku, alebo radšej nečakať a riešiť rovno lekára.
Pomohol vám Urinal takto na začiatku alebo sa vám to aj tak rozbehlo a skončili ste s antibiotikami? Začínam ľutovať, že som nezbehla k obvodnej dnes :-/
Áno, pomohlo mi to min.rok. Deň pred odletom na dovolenku som mala toto isté, dr.som už nestihla, v lekárni toto odporučili a pomohlo.
Na zacinajuci zapal ti pomozu hlavne tekutiny urologicky caj s brusnicami a repikovy.
Skôr by som si kúpila d-manozu. Ak je to naozaj v začiatku tak to pomôže + veľké množstvo vody. Ale bohužiaľ ak je infekcia už rozšírená antibiotikam sa možno mevyhnete

Trpela som opakovanymi zapalmi mocovych ciest a niekolko dr mi potvrdilo, ze su to vyhodene peniaze.
Treba pit vela tekutin - nesladeny caj idealne a ak uz je tam zapal, tak jedine atb. Ja by som pri paleni sla za dr skontrolovat moc