icon

Pomôže Urinal Akut pri začínajúcich príznakoch zápalu močových ciest?

10. júl 2026

Začalo ma páliť pri močení a mám pocit, že musím chodiť stále na WC, aj keď skoro nič nejde.
Zatiaľ nemám teplotu, krv v moči ani bolesť v krížoch. Skôr taký nepríjemný tlak dole v bruchu a rezanie na konci močenia. V lekárni mi odporučili Urinal Akut, tak rozmýšľam, či to skúsiť hneď na začiatku, alebo radšej nečakať a riešiť rovno lekára.
Pomohol vám Urinal takto na začiatku alebo sa vám to aj tak rozbehlo a skončili ste s antibiotikami? Začínam ľutovať, že som nezbehla k obvodnej dnes :-/

bg92
10. júl 2026

Trpela som opakovanymi zapalmi mocovych ciest a niekolko dr mi potvrdilo, ze su to vyhodene peniaze.
Treba pit vela tekutin - nesladeny caj idealne a ak uz je tam zapal, tak jedine atb. Ja by som pri paleni sla za dr skontrolovat moc

maca1984
10. júl 2026

Áno, pomohlo mi to min.rok. Deň pred odletom na dovolenku som mala toto isté, dr.som už nestihla, v lekárni toto odporučili a pomohlo.

martinka13
10. júl 2026

Mne to pomohlo. Ale úplná topka je Demanoze

anonym_7c252c
10. júl 2026

Na zacinajuci zapal ti pomozu hlavne tekutiny urologicky caj s brusnicami a repikovy.

a0
10. júl 2026

Vždy mi pomohol urinal akut 🙏. Mávam v lekárničke jedno balenie pre istotu.

kkovacovak
10. júl 2026

Skôr by som si kúpila d-manozu. Ak je to naozaj v začiatku tak to pomôže + veľké množstvo vody. Ale bohužiaľ ak je infekcia už rozšírená antibiotikam sa možno mevyhnete