icon

Pomôžu Flector náplasti pri seknutých krížoch?

Dnes o 15:15

maminy dajte tip. seklo ma v krizoch tak ze sa neviem ani k malemu zohnut. kupila som si v lekarni tie liecive naplasti Flector EP Tissugel. fakt to dako uvolni ten zapal alebo to len pali na kozi? v baleni su len dve a stali skoro 10 eur tak nechcem aby to boli vyhodene prachy. kolko hodin to realne drzi tu liecivu latku v tele?

simsalabim
Dnes o 15:16

@anonym_autor mna nepalia. Na uvolnenie si este dokup Guajacuran.

lukbe
Dnes o 15:23

Ja si tiež kupujem naplaste. Väčšinou na koleno, trochu pomôžu, ale ak je seknutá chrbtica, neviem. Ved vyskúšaj. Ale dlhšie ako dva dni nemôžem, lebo potom mi tá koža reagovala. Výhodnejšie vyjde kupovat online.

cina1
Dnes o 15:38

ja seknutie riesim suchym teplom, ja naplaste neznesiem. su take, co sa sami zohreju a hreju, ako berdove pasy. aeste pouzivam gel flektor ale nikdy nie spolu

majka2959
Dnes o 15:48

@anonym_autor Ja používam hrejivé náplaste jemné s kapsaicínom, rozstrihám si ich na asi tak 1,5 cm pásiky a nalepím jeden alebo dva pásiky na 8 hodín. Tie Flectorové nepoznám, ale asi to bude podobné alebo aj účinnejšie.

anonym_3de4a1
Dnes o 15:52

Skoč na pohotovosť.
Dajú ti infúziu. Po infuzke si môžeš dať naplaste.

kacena4
Dnes o 16:24

sklamem ta 2 napaste ta "nevyliecia" na zapal potrebujes lieky brat tyzden, pomoze ti to max na bolest ale aj to len na chvilu, treba si to nahrievat napr. fenom (suche teplo) alebo hrajivu naplast alebo ak mate elektricky vankus. odporucam obvodat vie ti dat lieky na zapal + od bolesti + ak uzna za vhodne tak aj infuzku